Blog

Maandaanbieding juli augustus

Hammam

Goedendag lieve klanten,

U heeft een tijdje geen nieuwsbrief van mij ontvangen, dit had een reden maar ik ben er
weer. De eerste klanten zijn alweer geholpen, en het geeft me energie. Gezellige verhalen gehoord
en er is een vaste klant die haar tweede kindje krijgt, ze kwam natuurlijk voor een
zwangerschapsmassage, even lekker relaxen en de spieren weer een beetje los maken.

Naast mijn massages ben ik flink aan het sporten, ik moet natuurlijk mijn spieren weer een
beetje oppeppen samen met goede gezonde voeding, dat laatste doe ik eigenlijk altijd wel.

De tuin heb ik samen met mijn zoon weer opgeknapt, wat ziet alles er prachtig en fleurig uit.
Veel kleuren van diverse hortensia’s, en een hoop vogels. De vijgenplant groeit
weer geweldig goed en de tomaten, paprika, komkommertjes en appel worden elke dag
groter, genoeg te zien en proeven dus.

 

Ik heb voor de maand juli en augustus een maandaanbieding voor u gemaakt.

U kunt langskomen voor een hammam behandeling. Uw achterzijde wordt eerst gescrubd en
afgesponsd, vervolgens masseer ik u met een heerlijk geurige olijf zeep welke natuurlijk ook
weer afgesponsd wordt. Uw rug krijgt een verwarmde algen pakking dit moet even intrekken.
Terwijl dit intrekt krijgt u een hoofdmassage en als slot een warme amandelolie massage.

Deze behandeling duurt 1.5 uur en kunt u in de maand juli en augustus voor €75,- euro
reserveren.

Tot slot, ik heb er ontzettend veel zin in om u weer te zien.
Als u langs komt, kunt u de straat alleen via de Veenderweg inrijden.

 

Een mooie dag,

Brenda

Maandaanbieding oktober / november.

 

Goedemiddag en welkom op mijn website,

Ik zit achter mijn computer en bewonder het cadeau van Mats, samen met zijn vader, moeder en broer bezochten ze in de vakantie een grot. Buiten aangekomen zagen ze een ruwe en een getrommelde edelsteen Sodaliet liggen en vond onze kleinzoon het leuk om deze voor mij mee te nemen. Natuurlijk schoot ik vol, zo ontzettend lief. Ik wil hem dus graag even laten zien.

Goed, een nieuwe maandaanbieding.

Een Jade ( hot) stone massage.

Vele van u hebben ze al een keer gevoeld, het is enorm ontspannend de mooie groene edelstenen van Jade.
Met de stenen en met mijn handen masseer ik uw hele achterzijde en uw gezicht, tevens gebruik ik een vleugje etherische citrus olie.
Uw voeten worden gemasseerd met AloeVera voetenbalsem.

Deze behandeling van 70 minuten kunt u boeken voor  €63,-

PS Heeft u liever de normale hot stones, de zwarte basalt stenen, dan kan dat ook, vermeld dit dat als u een afspraak maakt.

 

Maandaanbieding augustus /september

 

Goedemorgen op deze regenachtige dag,

Ik kijk naar buiten en zie herfstachtig weer. De dieren in het bos hebben gelukkig  een gevuld poeltje en bosbranden zal bij ons wel even wegblijven maar toch wil je zomers een beetje zon zodat je zelf ook gebruik kan maken van je zwembad. Daarom  zit ik regelmatig met een fijn boek ( De zeven Zusters) en een verwarmende thee op de bank en geniet van een rustig muziekje.

 

Maandaanbieding

Ik denk aan een fijne ontspanningsmassage met een warme etherische geur van Ylang Ylang en een combi van Pompelmoes om het zoete iets af te zwakken.  De etherische geur zorgt voor een rustige sfeer en werkt kalmerend en ontspannend en de Pompelmoes zwakt de zoete geur iets af. Pompelmoes kan helpen bij stress, spanning en vermoeidheid, stijfheid of een trage spijsvertering, hoofdpijn of oedeem,..

Tijdens de massage wordt uw voor en achterzijde gemasseerd, krijgt u een fijne hoofd en gezichtsmassage en masseren ik uw voeten met een aloe vera balsem zodat uw ze weer zijdezacht aanvoelen.

De massage duurt 1.5 uur en zal in de maanden augustus en september te boeken zijn voor €68,-

Als u op vakantie bent wens ik u gezellige dagen toe, maar bent u thuis, dan zie ik u graag in de salon.

Een warme groet,

Brenda

Maandaanbieding April & Mei 2023

Goedemorgen / middag,

Het is weer tijd voor een nieuwe maandaanbieding.
De bomen in de straat staan prachtig in de bloei, je zou bijna denken dat de zon volop heeft staan schijnen, maar niets is minder waar. Toch genieten we er erg van, ik mis alleen het gezoem van de hommels en bijen die hun buikjes vol eten, en van bloem naar bloem vliegen. Zelf hebben we de zon wel gezien en wat vitamine D op gesnoven, heerlijk was het. Ik heb dus weer erg veel zin om aan het werk te gaan.

Maandaanbieding april

Als u binnen komt in de salon staat er een voetenbadje met dode zee zout, badolie en etherische olie lavendel voor uw voeten klaar, het ontspannen kan beginnen. Uw voeten krijgen, nadat u plaats heeft genomen op de massagetafel, een voetreflex massage behandeling, ( ook fijn voor dames die zwanger zijn ). Daarnaast worden uw onderbenen en uw handen ook gemasseerd.

De voetreflex behandeling:

 • ondersteunt uw ontspanning,
 • bevordert de doorbloeding,
 • stimuleert de energiedoorstroming,
 • En is stress verlagend.

Een voetreflex ontspanningsmassage gaat uit van het principe dat op de voeten reflexzones liggen die corresponderen met organen, klieren, gewrichten en andere delen van het lichaam.

Door het masseren van deze zones kunnen blokkades, die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgeheven, hierdoor wordt uw lichaam balans wordt gebracht.

Wist u dat:

Onder onze voeten ook de PLEXUS SOLARIS zit, dit is onze ZONNEVLECHT.
De plexus solaris is een vlechtwerk van zenuwen die als zonnestralen naar de organen in de buikholte lopen.
Een andere benaming voor de PLEXUS SOLARIS is cerebrum abdominale, vertaald “de buik hersenen”.

Nervositeit en spanning worden niet alleen in uw hoofd verwerkt, maar kunnen ook invloed op de organen in uw buik hebben.
Denk bijvoorbeeld eens aan buikpijn van al de zenuwen.

Deze voetreflex behandeling, is niet therapeutisch maar gericht op uw ontspanning.

Na afloop zet ik uw voeten in een Aloe Vera of rozen voetbalsem, en ze klaar om te gaan wandelen te dansen of om op vakantie te gaan.

In de maand april kunt u voor deze behandeling langskomen en betaald u € 35, –
De behandeling duurt 50 minuten.

Voor nu een hele fijne dag verder en ik zie u graag in de salon.

Warme groet,

Brenda

Kleingeld is altijd welkom u kunt daar mee betalen!

Heeft u nog boeken liggen en mogen deze geruild worden in de minibieb voor de deur, dan zou ik dat heel leuk vinden. Natuurlijk kan ik ze, als de Minibieb vol ligt even bewaren en ze er later in zetten, alvast bedankt.

                                             

Zomaar even,…

 

De maand is alweer bijna om, het is snel gegaan. Ik zit in de salon deze nieuwsbrief te tikken met een warme beker thee en een dik vest aan. Buiten is het somber als vele dagen ervoor. Ligt het nu aan mij, zijn het zoveel donkere en sombere dagen dit jaar? Ik verlang naar de zon, afgelopen zaterdag kwam hij even langs, heerlijk dan krijg je direct weer meer energie in je lijf.

Naast het werk in de salon wat ik heerlijk vind en graag doe, kleur ik momenteel veel, het was eigenlijk een bezigheid voor als we met de camper op pad gaan, maar ik heb het even naar binnen gehaald. Vroeger deed ik het altijd me mijn zoon Rick, ik ben een mens die graag knutselt, kleurt of verft, en niet te vergeten ik lees ook heel erg graag. Wat zijn uw hobby’s, waar word u blij van om te doen? Laatst had ik Janneke hier, ze had zelf een mooi tafelkleed gemaakt met verf, een neutraal stofje en bladeren uit haar tuin, ze liet een foto zien, het was prachtig geworden, dat wil ik ook nog een keer doen.

Heeft u al een keer een boek uit de mini bieb die voor de deur staat geruild? Op dit moment zitten er veel boeken in, heel erg leuk, dus schroom niet en neem er gewoon een leuk boek uit mee.

Genoeg voor vandaag, de maandaanbieding van januari trek ik nog een maandje door. Bent u het vergeten, dan kunt u hem hier nog eens nalezen.

Voor nu een hele fijne dag verder en ik zie u graag in de salon.

Warme groet,

Brenda

 

Maaandaanbieding januari & februari 2023

Goedemiddag,

De feestdagen zijn bijna achter de rug, heeft u een fijne kerstdagen gehad? Wij zijn bij de kinderen langs geweest en hebben het koken aan hun over gelaten, dat was heel erg prettig maar ook ontzettend gezellig. Dit jaar hadden we een echte boom neergezet, hij was prachtig toen we hem kochten, maar nu laat hij zijn takken toch wel een beetje hangen, vandaar dat ik bijna alle kerstspulletjes alweer een plekje in de kelder heb gegeven. De boom gaat na het weekend de tuin in, kijken of hij zich daar beter voelt. Oud en nieuw gaat veelal gepaard met goede voornemens, ik ben daar niet zo van al gaat we wel volop genieten van alle mooie mensen om ons heen. Daarnaast gaan we samen weer fijne plekken bezoeken zo vaak als dat mogelijk is. En,…. er kan elk moment een nieuw kleinkind geboren worden, we zitten met smart te wachten op het telefoontje.

Maandaanbieding januari & februari,

Om even bij te komen van de drukke feestmaand kunt u in de maand januari langskomen voor een ontspanningsmassage met de etherische olie Lavendel en verwen ik uw voeten met een heerlijke rose balsem.

Deze relax massage is rustig en zacht. Voor stevige massage kunt u kijken op de website naar bijvoorbeeld de pitjit belakang.

In de maand januari & februari kunt u voor deze behandeling langskomen en betaald u €45,–
De behandeling duurt 60 minuten.

 

Ik wens u en iedereen om u heen een mooi en liefdevol 2023 toe.

——

Kleingeld is altijd welkom u kunt daar mee betalen!

Heeft u nog boeken liggen en mogen deze geruild worden in de minibieb voor de deur, dan zou ik dat heel leuk vinden. Natuurlijk kan ik ze, als de Minibieb vol ligt even bewaren en ze er later in zetten, alvast bedankt.

Maandaanbieding december

 

Goedemiddag,

Vandaag ( 1 december ) mag het eerste luikje open van mijn advent kalender van Douglas, er zit voor mij een onbekend potje in. Ik vraag Laurens om hem open te draaien, het zit heel strak. Op het potje staat Brazilian Bum bum cream, geen idee wat het is. Gelukkig helpt google me, er zit gueraná in: een inheemse plant uit de Amazone. Deze fruitsoort bevat een van de meest krachtige vormen van cafeïne op de wereld. Samen met een blend van cupuaçu-boter, açaí en kokosnootolie helpt de Bum Bum Cream de bloedsomloop te stimuleren, wat weer zorgt voor stevige en strakke billen. Fantastisch daar gaan we voor, het zou ook nog liftend werken. Opgewekt door het eerste deurtje kijk ik hoopvol uit naar dag twee.

Goed dat even terzijde, nu over de maandaanbieding. Vele van u kwamen afgelopen maand voor de warme jade stone massage, er waren toch nog wel wat mensen die er nooit voor hadden gekozen. Eigenlijk vond iedereen het erg fijn, en zeker met dit weer is het ook echt genieten. Heeft u nou geen advent kalender dan kunt u natuurlijk een cadeaubon van Sodaliet vragen aan Sinterklaas of aan de kerstman. Ik maar er graag een voor u, maar weggeven kan natuurlijk ook.

Ik trek de maandaanbieding van november nog een maand door zodat ook u een afspraak kunt maken voor deze heerlijke behandeling. Als ik u niet meer zie, dan wens ik u een gezellig Sinterklaas feest en een fijne kerst, kijk uit met vuurwerk en geniet van elkaar.

Maandaanbieding december,

Een combinatie van de warme edelstenenwarme olie, en een totale lichaamsmassage inclusief hoofd maakt deze behandeling compleet. Ik gebruik tijdens deze massage een heerlijk geurende etherische olie, ( meditatie-speciaal van volatile).

In deze etherische blend zit o.a.Bergamot, kaneel, laurier, lemongrass en sandelhout.
De combinatie van deze oliën vergemakkelijkt een totale ontspanning, zodat de dingen van de dag even op de achtergrond raken. Na alles te hebben losgelaten, is de blik op het dagelijkse leven verhelderd.

In tegenstelling met de Hot Stone kan de Jade Stone massage, het gehele jaar gegeven worden. De edelstenen hebben een  intensieve helende kracht, en kunnen spanning en blokkades opheffen, ook  geven ze een diep gevoel van ontspanning.
Ze ondersteunen bij vermoeidheid, depressie, neerslachtigheid maar verzachten ook de pijn van reumatische klachten, hoofdpijn en menstruatiepijn.

Jade staat voor liefde en harmonie, en kan ook na de 14e week van de zwangerschap heel goed gegeven worden.

De Jade Stone massage is beslist mijn favoriet, ik laat u er graag kennis mee maken.

Belangrijke eigenschappen van de stenen zijn:

 • Jade stimuleert de nierfunctie , hierdoor ondersteunt Jade de afvoer van afvalstoffen.
 • Jade werk o.a. op de hart chakra en bevorderd liefde en tolerantie.
 • Jade is ontstekingsremmend.
 • Jade werkt goed bij menstruatie problemen.
 • Jade helpt bij geestelijke vermoeidheid of onrust.
 • Jade verlicht bij hoofdpijnen.
 • Jade verzacht reumatische pijnen.
 • Jade herstelt en reinigt.
 • Jade geeft je levenslust en stemt je positief.

Tevens kunnen de stenen ook koud gebruikt worden en hebben ze een verkoelende werking.

Wat kunt u verwachten van de Jade Stone Massage.

U neemt plaats op de massagetafel. ( trek altijd wat ouder ondergoed aan met oog op de olie.)

De stenen zijn dan al goed verwarmd op een elektrische plaat.

Uw rug, armen, benen, voeten, en hals maken kennis met de Jade stenen. Daarnaast krijgt u een fijne hoofdmassage en zet masseer ik uw voeten met een fijne balsem.

Door de warme olie en de warme stenen, is deze massage bijzonder aangenaam.

Graag tot ziens in de salon.

In de maand december kunt u voor deze behandeling langskomen en betaald u €52,–
De behandeling duurt 60 minuten.

Deze aanbieding staat ook op de facebook pagina van de salon en mag zeker gedeeld worden.

——

Heeft u nog boeken liggen en mogen deze geruild worden in de minibieb voor de deur, dan zou ik dat heel leuk vinden. Natuurlijk kan ik ze, als de Minibieb vol ligt even bewaren en ze er later in zetten, alvast bedankt.

 

Nog een gezond receptje voor de feestdagen nodig deze maand, kijk eens op de website van de keuken van Annemieke of in haar laatste boek Boost, die bomvol staat met tips, recepten en uitdagingen?

 

Gezond en lekker.

 

Boost!

Maandaanbieding november 2022

 

Goedemorgen,

Ik wil u graag vertellen hoe mijn weekend was. We waren naar Duitsland, de Dummersee. Eind oktober landen de kraanvogels daar in de moorgebieden voor een tussenstop. Het is een geweldig lawaai en wat zijn die beesten mooi en groot. We verheugden ons er op en gelukkig hebben we ze gezien. Het aantal was wel weer afgenomen maar goed, de  rit was niet voor niets. Daarnaast was het weer natuurlijk ook zalig, niet normaal voor deze tijd van het jaar maar het was geen straf. Morgen 1 november ben ik gesloten, het is dan mijn verjaardag maar vanaf woensdag kunt u weer voor de maandaanbieding, of voor iets anders langs komen.

Maandaanbieding november,

Een combinatie van de warme edelstenenwarme olie, en een totale lichaamsmassage inclusief hoofd maakt deze behandeling compleet. Ik gebruik tijdens deze massage een heerlijk geurende etherische olie, ( meditatie-speciaal van volatile).

In deze etherische blend zit o.a.Bergamot, kaneel, laurier, lemongrass en sandelhout.
De combinatie van deze oliën vergemakkelijkt een totale ontspanning, zodat de dingen van de dag even op de achtergrond raken. Na alles te hebben losgelaten, is de blik op het dagelijkse leven verhelderd.

In tegenstelling met de Hot Stone kan de Jade Stone massage, het gehele jaar gegeven worden. De edelstenen hebben een  intensieve helende kracht, en kunnen spanning en blokkades opheffen, ook  geven ze een diep gevoel van ontspanning.
Ze ondersteunen bij vermoeidheid, depressie, neerslachtigheid maar verzachten ook de pijn van reumatische klachten, hoofdpijn en menstruatiepijn.

Jade staat voor liefde en harmonie, en kan ook na de 14e week van de zwangerschap heel goed gegeven worden.

De Jade Stone massage is beslist mijn favoriet, ik laat u er graag kennis mee maken.

Belangrijke eigenschappen van de stenen zijn:

 • Jade stimuleert de nierfunctie , hierdoor ondersteunt Jade de afvoer van afvalstoffen.
 • Jade werk o.a. op de hart chakra en bevorderd liefde en tolerantie.
 • Jade is ontstekingsremmend.
 • Jade werkt goed bij menstruatie problemen.
 • Jade helpt bij geestelijke vermoeidheid of onrust.
 • Jade verlicht bij hoofdpijnen.
 • Jade verzacht reumatische pijnen.
 • Jade herstelt en reinigt.
 • Jade geeft je levenslust en stemt je positief.

Tevens kunnen de stenen ook koud gebruikt worden en hebben ze een verkoelende werking.

Wat kunt u verwachten van de Jade Stone Massage.

U neemt plaats op de massagetafel. ( trek altijd wat ouder ondergoed aan met oog op de olie.)

De stenen zijn dan al goed verwarmd op een elektrische plaat.

Uw rug, armen, benen, voeten, en hals maken kennis met de Jade stenen. Daarnaast krijgt u een fijne hoofdmassage en zet masseer ik uw voeten met een fijne balsem.

Door de warme olie en de warme stenen, is deze massage bijzonder aangenaam.

Graag tot ziens in de salon.

In de maand november kunt u voor deze behandeling langskomen en betaald u €52,–
De behandeling duurt 60 minuten.

Deze aanbieding staat ook op de facebook pagina van de salon en mag zeker gedeeld worden.

 

 

Heeft u nog boeken liggen en mogen deze geruild worden in de minibieb voor de deur, dan zou ik dat heel leuk vinden. Natuurlijk kan ik ze, als de Minibieb vol ligt even bewaren en ze er later in zetten, alvast bedankt. Geef een boek en neem er zelf ook een mee.