Blog

Maandaanbieding december

 

Omdat ik u zo waardeer, probeer ik het dit jaar nog een keer.

Een rijmpje vind ik altijd wel leuk, of doet dat mijn maandaanbieding afbreuk?

Het jaar is alweer bijna voorbij, er zijn weer heel veel nieuwe klanten bij.

Natuurlijk vind ik dat fijn, ik ben er voor groot ,maar ook voor klein.

Vele ruggen heb ik dit jaar gezien, dat had ik echt niet kunnen voorzien.

Ik ben altijd blij als ik helpen kan, samen bespreken we een behandel plan.

Wat erg leuk is zijn de zwangere dames, tja het zijn momentopnames. Maar als je de kleine ziet bewegen, heb ik daar niets op tegen. Een lach van de mama en van mij, van masseren word je blij.

Tijdens de hoofdmassage zie ik vele kleuren haar, eigenlijk vind ik nooit iets raar.  Door stress en spanning kunt u last krijgen van uw hoofd, door de massage word u ontspannen, laat me die gedachtes verbannen.

In de decembermaand valt er veel te shoppen, en mag u gerust weer bij mij aankloppen, als de voeten moe zijn van al dat lopen en u geen zin meer heeft om iets te kopen. Een voetmassage is o zo fijn, na regen komt weer zonneschijn.

Het is nog maar een korte maand, en wat me leert doorgaand, dat er heel wat cadeaubonnen de deur uit gaan, die u dan weer kunt schenken aan,…. iemand die u dierbaar is, dan hoeft u niet te zoeken tot Sint- Juttemis. Ik verpak het voor u in een tas, nee geef maar geen tegengas. Het is echt een leuk cadeau, u loop hiermee geen risico!

Daarom deze maand bij mij, een cadeaubon met een tasje erbij, met een strikje en een kaart, dan ben je echt geen gierigaard.
U maakt ze reuze daarmee blij, en ik heb er weer een nieuwe klant bij. Komt u dat de volgende keer bij mij, leg ik er €2.50 bij.

Lieve klant, een mooie maand, bovenstaand was misschien niet zo diepgaand, maar wel een leuk rijmpje voor de decembermaand.

Mocht ik u niet meer horen of zien, in het jaar 2019, dan wens ik dat we elkaar, weer zullen zien het volgend jaar.

Ik masseer u dan weer fijn, en uw rug  doet minder pijn.

Een lieve groet,
Brenda.

PS: Ook deze maand is er weer een #winactie. Vorige maand won Kirsten de maandaanbieding, deze maand deel ik een cadeaubon uit van €15,- de winnaar wordt 31 december bekend gemaakt. Ga naar de facebookpagina of instagram van de salon en doe mee, succes.

 

 

Maandaanbieding november

 

Ik ben vandaag jarig,

1 november 1964 is mijn geboortedag. Het was een koude winter met veel sneeuw. Heel anders was het afgelopen week toen mijn man en ik voor een paar dagen naar Duitsland geweest. Op zoek naar de kraanvogels, wat een prachtige beesten, en enorm groot, na veel moeite hebben we ze gevonden. Samen hebben we genoten van de zonsondergang en de geluiden die ze maken als ze over het moorgebied vliegen. Toch waren het er veel minder dan vorig jaar. De Kraanvogels willen namelijk met hun voeten in het water overnachten, en dat was het probleem, geen water. De aantallen nemen drastisch af, geen sneeuw zoals in 1964 maar zonnestralen. Tja, het was voor ons een cadeautje, we konden in een t-shirt een lange wandeling maken. We zijn gisteren thuis gekomen en ik ben aan het nadenken over de maandaanbieding. Vele van u konden de warme groene jade stenen vorige maand waarderen. Het lijkt me daarom een goed idee om u de keus te laten in de volgende twee opties,….

Maandaanbieding november

Keuzes zijn altijd lastig, maar u kunt natuurlijk ook aan het begin v/d maand langs komen en aan het eind v/d maand. Gaat u voor de zwarte basalt stenen ( Hot Stones) of kiest u de groene Jade stenen, ook ( Hot Stones ).

Ik gebruik tijdens de massage de etherische olie Ravensara en vermeng deze in warme amandelolie.

Ik masseer de achterzijde van uw lichaam, rug, nek, schouder en hoofd, armen, handen, benen, en uw voeten zet ik in de 7 kruiden balsem. Hier draait u zich om en neem ik ook uw schouders mee in de massage, uw hals en gezicht en krijgt een fijne hoofdhuid massage. 

De ondersteuning van de etherische olie Ravensara

 • sociale slaap
 • griep
 • vastzittende hoest
 • verkoudheid
 • infecties luchtwegen
 • wondjes
 • zweertjes
 • geestelijke ondersteuning
 • kracht
 • moed
 • versterkt het immuunsysteem

Jade

Jade is een zuiverende en beschermende steen. Hij brengt voorspoed en harmonie en zorgt voor balans, geluk en welvaart. Tevens bevordert hij liefde verzorging en tolerantie. Een uitzonderlijke mooie steen, heerlijk om te verwarmen en mee te masseren. Hij bevordert uw zelfredzaamheid en hij helpt u om irritaties en prikkelbaarheid los te laten. Jade beschermt u tegen negatieve invloeden van buiten en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Jade is er in diverse kleuren die op hun beurt weer hun eigen eigenschappen met zich meebrengen. Ik heb de zacht groene kleur in mijn salon liggen.

Basalt

Basalt zet negatieve energieën om in positieve energie. Hij helpt bij het loslaten van spanningen en zo opgekropte emoties af te voeren uit het lichaam. Blokkades in zowel lichaam als geest worden opgeheven. Helpt bij verkrampingen en spierproblemen. Afvalstoffen worden afgevoerd. Helpt tegen slapeloosheid, winterhanden en voeten, aandoeningen aan de luchtwegen en spijsverteringsproblemen.  Basalt geeft kracht en stabiliteit. Brengt ontspanning waarbij hij op een zachte manier activeert en stimuleert. Basalt stimuleert het zelf helende vermogen. Werkt positief op de bloedsomloop en heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Brengt geest en lichaam weer in balans.

Belangrijke eigenschappen van de Jade stenen zijn:

 • Jade stimuleert de nierfunctie, hierdoor ondersteunt Jade de afvoer van afvalstoffen.
 • Jade werk o.a. op de hart chakra en bevorderd liefde en tolerantie.
 • Jade is ontstekingsremmend.
 • Jade werkt goed bij menstruatie problemen.
 • Jade helpt bij geestelijke vermoeidheid of onrust.
 • Jade verlicht bij hoofdpijnen.
 • Jade verzacht reumatische pijnen.
 • Jade herstelt en reinigt.
 • Jade geeft je levenslust en stemt je positief.

Belangrijke eigenschappen van de Basalt stenen zijn:

 • De warme stenen ontspannen uw spieren, ze worden soepeler.
 • U krijgt een betere doorbloeding.
 • Ontspanning voor de geest.
 • Spierproblemen.
 • Fibromyalgie.
 • Spijsverterings- problemen.
 • De voetmassage met een voetenbalsem 7 kruiden, hierin zitten de volgende extracten: Paarde-kastanje, kamille, en hamamelis. Oliën  van Eucalyptus, kamfer, Tijm en munt. Geschikt voor normale en droge voeten.
 • De hoofdhuid en gezichtsmassage deze voelt u het beste als u stil bent en de ogen sluit. Geniet van de warme jade stenen de geur van de etherische olie en een zachte massage door u haren en iets steviger in de hals. 

 

U kunt deze hot Stone behandeling zelf boeken maar natuurlijk ook cadeau geven, denk even aan Sinterklaas of onder de Kerstboom.

 

Deze winterse maandaanbieding van (75 min ) kunt u in de maand november boeken voor €45,-


PS
: Hou de Facebook  pagina in de gaten, in november ga ik bovenstaande massage weggeven, wil je meedoen, laat dan een berichtje onder de geplaatste post achter.

Maandaanbieding oktober

 

Hallo en goedemorgen, fijn dat u de maandaanbieding leest.

Toen we zondagavond 29-9 thuiskwamen, was de tomatenplant, die zeker 180 hoog is en vol met tomaten zat ongevallen, zo jammer, door de regen was hij denk ik te zwaar geworden. Ik had hem nog gespaard tijdens de eerste snoei ronde. Stiekem hoopte ik op nog een mooie zonnige week en een laatste mand met tomaten voor een heerlijke pan soep. Ook liggen er grote mooie herfstbladeren in de tuin, warme kleuren en geuren echt herfst, dat deed me beslissen om tijdens de maandaanbieding te gaan masseren met kruidige etherische geuren en  warme Jade stenen.

Maandaanbieding oktober

Ik gebruik tijdens de massage  warme geuren die de zintuigen prikkelen een blend van kruidige etherische olie die geurt naar een winterse boswandeling, daarnaast masseer ik met warme jade stenen, het is een verwennerij voor uw lichaam.

Ik masseer de achterzijde van uw lichaam, rug, nek, schouder en hoofd, armen, handen, benen, en uw voeten zet ik in de honing crème. Daarna draait u zich om en neem ik nogmaals uw schouders mee in de massage, uw hals en gezicht en krijgt een fijne hoofdhuid massage.

U kunt deze behandeling een winterse maandaanbieding zelf boeken maar natuurlijk ook cadeau geven door middel van een cadeaubon.

*Etherische olie boswandeling  is een blend gevuld met cederhout, den, litsea en sandelhout. Het doet denken aan ruimte, vrijheid, warmte en diepgang. Het voert een mens die zichzelf voorbij gelopen is mee naar een rustig bos. Het is rustgevend en neemt angstige gevoelens weg.Dit mengsel doet denken aan ruimte, vrijheid, warmte en diepgang. Het voert een mens die zichzelf voorbij gelopen is mee naar een rustig bos. Het is rustgevend en neemt angstige gevoelens weg.

 • Litsea wordt o.a.gebruikt bij: angst, depressie, spierpijn, koude rillingen, hoofdpijn, hoge bloeddruk, onrustig zijn, nerveuze spanningen en stress. Het is een rustgevend olie.
 • Cederhoud wordt o.a.gebruikt bij :hoesten, blaasontstekingen, een vette huid, eczeem, angst, haaruitval, zwangerschaps triemen, spanning, stress, nervositeit, uitputting, vermoeidheid, slapeloosheid, afgebroken nagels.
 • Sandelhout wordt o.a. gebruikt bij:stijve spieren, herstel na ziekte, spanning, depressie, droge handen, vermoeidheid, rimpeltjes en striae.
 • De voetmassage met een zachte verzorgende honingcrème voor ruwe en schrale voeten een vochtinbrengende crème die zorgt voor een tot 24 uur aanhoudend vocht inbrengende werking. Bevat honing van Nederlandse honingbijen en zoethoutwortelextract voor een kalmerende werking.
 • De hoofdhuid en gezichtsmassage deze voelt u het beste als u stil bent en de ogen sluit. Geniet van de warme jade stenen de pittige herfstgeur van de etherische olie en een zachte massage door u haren en iets steviger in de hals.

Deze winterse maandaanbieding van( 75 min ) kunt u in de maand oktober boeken voor € 45, –

 

Maandaanbieding september

 

Afgelopen weekend zijn we in Duitsland geweest en hebben we een heerlijk rustig weekend gehad.  Samen met mijn webdesigner Henny de Nijs wisselde we foto’s uit, ze was ook een weekendje aan het genieten met haar man. Ik geniet dan van de rust, de wandelingen en het water. Laurens mijn man en ik zoeken altijd een meertje op. Lekker zwemmen in open water, ik hou ervan. Vervolgens even afspoelen, afdrogen en een heerlijk boek waar je zo lekker in kan wegdromen. Ik ben dol op een lekker theetje erbij, mijn man vindt een biertje wel lekker. In Duitsland schenken ze o.a. Erdinger alcohol vrij, dat heeft op dit moment zijn voorkeur. Ja dat is voor ons echte ontspanning. Natuurlijk kan het niet altijd feest zijn, en ik ga er even vanuit voor u ook niet, vandaar deze maandaanbieding.

 

Een ontspannende massage van 5 kwartier met de etherische olie Relaxing, een samenstelling van Bergamot, Himalaya ceder, Lavendel, Oranjebloesem, Rozemarijn en Zoete Sinaasappel, hij ruikt heerlijk zacht.

Ik druppel hem in de verdamper zodat u hem kunt ruiken en masseer u ermee. Daarnaast masseer ik u voeten met een zachte honing balsem en krijgt u een hele fijne hoofd,- en gezichtsmassage.

Eigenschappen van de etherische olie zijn o.a.

 • Bergamot werkt kalmerend, krampstillend, en heeft een antiseptische werking, kan gebruikt worden bij o.a. angst, vermoeidheid, maagklachten, slapeloosheid, een opgezet gevoel, gebrek aan eetlust, storing van het zenuwstelsel. Het werkt ontspannend en opwekkend en is geschikt voor deprimerende mensen.
 • Himalaya ceder wordt gebruikt bij hoesten, blaasontstekingen, verkoudheid, vette huid, eczeem, dof haar, haaruitval, angst, stress, nervositeit, vermoeidheid, slapeloosheid,
 • Lavendel lees daar meer over op de website.
 • Oranjebloesem werkt bij shock, angst en emotionele uitputting. Het wordt gebruikt bij rimpels, nervositeit, hoofdpijn, maagklachten, hartkloppingen, emoties, onrustig slapen en emotionele problemen.
 • Rozemarijn helpt o/a bij haaruitval, vermoeide spieren, hartkloppingen, geestelijke vermoeidheid, lage bloeddruk, suikerziekte, pijnlijke menstruatie, vermoeidheid, stress, koude handen en voeten.
 • Sinaasappel heeft een kalmerende werking,help bij koude rillingen, kramp, verkoudheid, hoofdpijn, spanning en angst, maagklachten, nervositeit, reisziekte, hartkloppingen, onrustig slapen. Het verdrijft sombere gevoelens.

 

 • Een voetmassage met een zachte verzorgende honingcrème voor ruwe en schrale voeten een moisturizer complex die zorgt voor een tot 24 uur aanhoudend vocht inbrengende werking. Bevat honing van Nederlandse honingbijen en zoethoutwortelextract voor een kalmerende werking.

 

 • De hoofdhuid en gezichtsmassage deze voelt u het best als u stil bent en de ogen sluit. Geniet van de geur van de etherische olie, de zachter massage door u haren en iets steviger in de hals. Voel u wegglijden in het massage bed tijden de gezichtsmassage, denk even aan niets anders dan de aanraking en de geur en voel dat u steeds ontspannender wordt.

Deze ”Relax” massage van (75 min) kunt u in de maand september boeken voor €45,-

 


.

 

Maandaanbieding augustus

 

Hallo en wat fijn dat u even tijd heeft om de maandaanbieding te lezen, dank u wel.

Toen ik deze schreef zat ik in mijn salon met een beker thee naast me, de airco gaf een aangename temperatuur in de salon. Dit was echt de beste aankoop van 2018, wat geniet ik hier van, maar ook de klanten. Liggend op een verwarmde massage tafel en toch in een koele ruimte. Het geeft één klein probleempje, u wil niet meer weg als u binnen bent.

Ik hoop dat de zomer nog heel lang gaat duren, en we zo nu en dan een buitje regen krijgen voor de tuin, de natuur en de dieren die het als drinkwater nodig hebben.

We gaan deze maand voor een ontspanningsmassage. Het is een zachte massage, die niet te gebruiken is om uw nek, schouder en rug klachten aan te pakken. Natuurlijk is de druk wel iets aan te passen. Ik maak gebruik van de etherische olie Pepermunt.

Daarnaast masseer ik uw voeten met een heerlijk zacht verkoelende balsem. Het verlicht vermoeide en pijnlijke voeten.
In de balsem zitten diverse etherische oliën waaronder Kamfer, Teatree, Menthol, deze koelen de voeten, maar ook Rozemarijn, Eucalyptus, Munt, Bergden en Lavendel.

Etherische olie pepermunt is een van de meest populaire aroma’s ter wereld. U herkent de geur en smaak direct. De olie zuivert de lucht en geeft een frisse geur. Bij warm weer verkoelt de olie het lichaam. Op de huid, gemengd met een massage verlicht pepermunt jeuk en versterkt het de bloedstroom naar de plek waar het is aangebracht.

Andere eigenschappen zijn bijvoorbeeld:

 • Pepermunt heeft een kalmerende werking
 • Maakt je tanden witter.
 • Gebruiken bij koorts
 • gebruiken bij flauwvallen
 • Het helpt bij verstopte poriën
 • Zenuwpijn
 • Hartkloppingen.
 • Slechte adem
 • Hoofdpijn
 • Migraine
 • Heeft een goede werking op overspannen mensen / rustgevend.

Pepermunt laat zich goed mengen met lavendel.

Voor deze massage van 75 minuten, betaalt u in de maand augustus €45.00

Maandaanbieding juli

Aangezien we voornemens zijn om deze maand wat achterstallig tuinwerk te verrichten (o.a. het zwembad plaatsen) en hier en daar een dagje er tussen uit te gaan, wordt het een korte maand voor de maandaanbieding. Ik heb besloten om de maandaanbieding juni te laten staan. U kunt er dus ook in juli gebruik van maken.

De maandaanbieding

Een combinatie van ontspannen voetreflex-, hand- en hoofdmassage.

 • De voeten en onderbenen worden met amandelolie en etherische lavendel olie gemasseerd, vervolgens zet ik uw voeten in de honingbalsem.
 • Uw onderarmen en handen worden met een aloë vera crème gemasseerd.
 • En als toetje krijgt u een heerlijke hoofd-, nek- en schoudermassage.

Deze massage is fijn voor uzelf maar weggeven is ook een optie.
Ik maak voor u een op maat gemaakte cadeaubon.
Cadeau geven kunt u alleen doen, maar ook met een vriendinnen groepje, denk aan een babyshower of een verjaardag, een trouwerij. Alle namen komen op de cadeaubon te staan, leuk voor in het babyboek, of natuurlijk in het trouwboek met een mooie foto erbij. Deze behandeling duurt ca 75  min en kunt u  in de maand juli voor € 37,50  boeken.

 

Maandaanbieding juni

Naast de  (klus ) werkzaamheden thuis, maak ik natuurlijk tijd voor de maandaanbieding.
Eigenlijk is hij voor een kleine maand, ik ben namelijk gesloten wegens een verbouwing,
maar vanaf dinsdag 11 juni bent u weer meer dan welkom. Ik ben erg benieuwd wat u van de aanpassing vindt.

De maandaanbieding

Omdat ik momenteel erg veel zwangere dames in de salon krijg, dacht ik aan het volgende.
Een massage die voor u, maar ook voor zwangere dames te gebruiken is.
Een combinatie ontspannen voetreflex, hand en hoofdmassage.

 • De voeten en onderbenen worden met amandelolie en etherische lavendel olie gemasseerd, vervolgens verwen ik uw voeten met honing balsem.
 • Uw onderarmen en handen worden met een oloë vera creme gemasseerd.
 • En als toetje krijgt u een heerlijke hoofd, nek schouder massage.
Deze massage is fijn voor uzelf maar weggeven is ook een optie.
Ik maak voor u een op maat gemaakte cadeaubon.
Een cadeautje geven kunt u alleen doen, maar ook met een vriendinnen groepje, denk aan een babyshower een verjaardag of een trouwerij. Alle namen komen op de cadeaubon te staan, leuk voor in het babyboek, of natuurlijk in het trouwboek met een mooie foto erbij.

Deze behandeling duurt ca 75  min  en kunt u  in de maand juni voor € 37.50, –  boeken .

 

Maandaanbieding mei

Maandaanbieding mei,

De maand is alweer voorbij, wat is het snel gedaan deze keer. Ik heb zoveel lieve berichtjes gekregen over de aanbieding van vorige maand. Klanten vonden hem erg ontspannend en geloof me, een aantal mensen vielen in slaap. Heerlijk toch als je zo ontspannen bent. Er zijn mensen die de massage nog een keer willen boeken en sommige waren te laat en lukte het niet meer in de maand april. Daarnaast heb ik ook een aantal zwangere dames blij kunnen maken met deze massage. Al met al, lijkt het me een goed idee om de aanbieding van april, nog een maand door te trekken.

U kunt de massage natuurlijk ook voor moederdag vragen, of weggeven.

Om uw geheugen nog even op te frissen, hier komt hij nog een keer, de maandaanbieding mei.

We beginnen met een rug, nek, schouder massage, even alles lekker los maken. Ik gebruik daarbij ook de jade stenen.
Daarna draait u zich om en krijgt een u een gezichtsbehandeling de ”Pitjit Muka”. Hierbij maak ik o.a. gebruik van etherische olie. Deze uitgebreide Indonesische gezichtsmassage die bestaat uit verschillende onderdelen. We werken o.a. op de gezichts drukpunten ( d.m.v. acupressuur ) en strijkingen op de meridianen, daarnaast gebruik ik de warme Jade stone’s, maar ook gezichts cupping, ijsbollen, en warmte kompressen. Het is heerlijk ontspannend.

Ons grootste orgaan, de huid heeft een hoop te verduren door stress, medicatie, ouderdom en o.a. de zon. Hierdoor krijgen we in de loop der jaren last van fijne rimpeltjes.

De massage stimuleert en reinigt de klieren en vaten  in het gezicht. Overtollig vocht kan namelijk op ten duur, een grauw, vaal en futloze blik geven. Hij werkt uiterst ontspannend, kan hoofdpijn klachten verminderen, doorbloeding activeren, en afvalstoffen afvoeren.

Pitjit Muka is een face-liftende massage, zonder dat u chirurgische ingrepen ondergaat en geeft u weer de jeugdige, frisse blik en uitgeruste uitstraling.

De behandeling wordt afgesloten met een hoofdhuid massage.
Belangrijke eigenschappen van de stenen zijn:

 • Jade stimuleert de nierfunctie , hierdoor ondersteunt Jade de afvoer van afvalstoffen.
 • Jade werk o.a. op de hart chakra en bevorderd liefde en tolerantie.
 • Jade is ontstekingsremmend.
 • Jade werkt goed bij menstruatie problemen.
 • Jade helpt bij geestelijke vermoeidheid of onrust.
 • Jade verlicht bij hoofdpijnen.
 • Jade verzacht reumatische pijnen.
 • Jade herstelt en reinigt.
 • Jade geeft je levenslust en stemt je positief.

Voordeel van de ijsbollen zijn:

 • De ijsbollen werken op uw lymfestelsel.
 • Eventuele wallen en roodheid zullen minder worden.
 • Heeft u een huidaandoening zoals psoriasis, acne of eczeem, dan kalmeer het de huid.
 • Endorfineniveaus worden gestimuleerd. Iedereen met chronische pijn is gebaat bij meer endorfine.
 • Ontstekingen en irritatie worden rustiger.
 • De snelheid van uw stofwisseling stijgt.
 • Na een sessie ziet u vermindering van lijnen, wallen en een frisse huidskleur.

Voordelen van de gezichtscupping zijn:

 • Een behandeling met de siliconen vacuüm cups draagt onder meer bij tot het verminderen van rimpels.
 • Een aangepaste bindweefselmassage uit de traditionele geneeswijze die aangepast kan worden op verschillende niveaus door het dichtknijpen van de cup, hard en zacht.
 • Stimuleert de werking op de onderliggende weefsels.
 • Betere bloedcirculatie.
 • Verhoogt, dood en verwijdert de dode huidcellen.
 • Is zeer ontspannend.

Voordelen van de gezichtsdrukpunten zijn:

 • Volgens de Chinese leer loopt er Qi, of levensenergie door verschillende banen (meridianen) van ons lichaam.
 • Lichamelijk of geestelijk ongemak is een blokkade in deze energiebanen.
 • Met acupressuur kunnen aanwezige blokkades in de meridianen opgeheven worden.
 • Acupressuur is een zeer toegankelijke en toepasbare techniek

Wat zijn eigenlijk meridianen?

Binnen de oude Chinese gezondheidsleer wordt het gezien als levensenergie die door uw lichaam stroomt om zo uw organen van energie te voorzien. Deze energie wordt doorgegeven via 12 hoofd meridianen die door ue lijf lopen. Elke meridiaan is gekoppeld aan een specifiek orgaan. Met het blote oog ziet u ze niet, maar van uw kruin tot uw tenen lopen allerlei energiebanen (meridianen). Samen vormen ze een ingenieus netwerk met een belangrijke functie: levensenergie (Qi) zo soepel mogelijk door uw lichaam transporten.
Waar rekening mee te houden.

 • Om het liftende effect van de pitjit muca te behouden, is het raadzaam deze behandeling met regelmaat te herhalen.
  U kunt daarom een 5 strippen stempelkaart voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen.
 • Natuurlijk is het ook fijn om voorafgaande een feestje deze gezichtsmassage toe te laten passen.
 • Als u deze massage boekt, mag u zonder make-up naar de salon toe komen.

 

Deze behandeling duurt c.a. 75 min en kunt u ( nogmaals ) in de maand mei voor  € 52.50, – boeken.