Over Sodaliet

Welkom op de website van Wellness Salon Sodaliet

Wellness Salon Sodaliet is een salon gericht op vrouwen.

Sodaliet is een donkerblauw en wit geaderd edelsteen. De steen brengt stilte in onze gedachten, kan onze fantasie kalmeren, de geest bedaren en tevredenheid overbrengen. Blauw is een rustige en neutrale kleur, het werkt kalmerend, verzachtend en opent de geest voor intuïtie.

Als u binnen komt in de salon, ruikt etherische olie, en staat de thee klaar. Even wennen aan elkaar, en bespreken we wat uw wensen of eventuele klachten zijn. Vervolgens kunnen we aan de door u gekozen behandeling beginnen.

Steeds meer dames komen langs met een vriendin of een dochter. Fijn dat het niet alleen een plek is voor ontspanning en pijn verlichting, het kan dus ook gezelligheid tussen twee vriendinnen betekenen. Thee, koekjes en tal van tijdschriften liggen in handbereik, als u wacht hoeft u zich niet te vervelen, als u wacht!

 

Zwangerschapsmassage

Bij de zwangerschapsmassage komt ook wel eens de partner mee. Deze kan dan zien welke effleurages tijdens de bevalling prettig kunnen zijn voor de zwangere vrouw.

Vaak krijg ik de vraag of ik het een voordeel vind om aan huis te werken. Tja, geen duur pand, ik kan daarom de prijs aantrekkelijk voor u houden. Mijn eigen tijd indelen en niet zo strak op elkaar de klanten plannen, hierdoor kan ik u de tijd geven die nodig is. Ik geniet als u totaal ontspannen de deur uit stapt.

Mijn ontspanning vind ik samen met mijn partner o.a. in het natuurgebied Planken Wambuis, heerlijk om door de natuur te lopen, wat ben ik blij dat we op de Veluwe wonen, of de blauwe kamer en daarna even naar het panorama restaurant.

Mindfulness, lezen, schilderen, reizen, muziek, fotografie en eens in de paar weken neem ik een voetreflex behandeling, dat is voor mij ook ontspanning.

De etherische oliën die u al ruikt als u binnen komt, komen van Volatile maar ook vanuit India. Mijn partner bezoek het land een aantal keer per jaar, en neemt ze graag voor mij mee.
Dutch Valley International | Laurens Bloemberg

Mocht u nou vrolijk worden van de voortuin van de salon, mijn zoon Rick Mastenbroek is hovenier en werk daar regelmatig in.

Wandel gerust nog even door de website heen, en heeft u vragen, dan hoor ik ze graag.
Want zonder U,…. is de salon niets. U bent dus meer dan welkom!

Graag tot ziens in de salon,
Brenda

 

PS: Bij de voordeur staat een bankje, bent u te vroeg bent, dan kunt u gerust plaatsnemen, geniet van de tuin, de vlinders en de vogels om u heen. Hier begint u ontspanning.