Bamboe massage

Wat is Bamboe massage?

Bamboe massage wordt gegeven met de handen, maar natuurlijk hoofdzakelijk met een Bamboestok en wordt ook BamboeSage genoemd.

Bamboe massage geeft een diepe ontspanning. Met de Bamboe kan relaxt gemasseerd worden, maar ook heel snel over gegaan worden naar een dieptemassage zodat de spieren goed kunnen ontspannen.

De massage zorgt voor een stimulerende bloedsdoorloop er komt meer zuurstof en voedsel in onze cellen terecht, giftige afvalstoffen worden via het lymfestelsel weer afgevoerd, een positief gevolg op herstel. Het verbetert ook de vochthuishouding en uw ademhaling. Massage helpt ook tegen vermoeide of verkrampte spieren, spanning, stress daarnaast kan het in combinatie met beweging en dieet onze lichaamscontouren steviger maken.

Met de Bamboestokken kunnen er dus zachte maar ook stevige effleurages gegeven worden over het hele lichaam (vloeiende, ritmische strijkbewegingen over de huid). Tijdens de massage kan ik ermee kloppen, hakken, trillen, schudden, schrapen (quasha) en cuppen. De zenuwuiteinden van de huid en de oppervlakkige spieren worden geprikkeld door de bamboestok. De Bamboe is eigenlijk een verlengstuk van mijn armen, handen en ellebogen.

Wanneer kiest u voor deze massage?

Als u eens een andere manier van een ontspannen massage wilt proberen. Als u toe bent aan een stevige behandeling, of als u nieuwsgierig bent geworden en het graag een keer wilt ervaren. Samen bespreken we wat uw wensen zijn.

 

Even een leuk weetje: Onze docent Christina heeft met haar behandelingen op een internationale kampioenschap een gouden medaille gewonnen. Hier deden meer dan 42 landen aan mee. Deze dame verstaat haar vak en heeft ons met heel veel liefde kennis laten maken met de BamboeSage.

 

U kunt deze behandeling boeken voor 30 min  € 30,-
60 min € 52,-

 

Tip:
Vergeet nooit om na een massage goed te drinken, hierdoor kunt u de afvalstoffen beter laten afvoeren. Bij te weinig drinken kunnen er hoofdpijnklachten optreden.

Meer informatie of een afspraak maken kunt u via het contactformulier of neem contact op via het mobiele nummer (Whatsapp): 06-27486626 – Brenda Hennequin.

Alle massagetarieven bekijken.