Pitjit Muka (Indonesische face-lift gezichtsmassage)

Muca

Het is een uitgebreide Indonesische gezichtsmassage die bestaat uit verschillende onderdelen. Er word o.a. gewerkt op de gezichts drukpunten ( d.m.v. acupressuur ) en strijkingen op de meridianen, daarnaast gebruik ik de Jade stone’s, gezichts cupping,  ijsbollen, en warmte kompressen.

Ons grootste orgaan, de huid heeft een hoop te verduren door stress, medicatie, ouderdom en o.a. de zon. Hierdoor krijgen we in de loop der jaren last van fijne rimpeltjes.

De massage stimuleert en reinigt de klieren en vaten  in het gezicht. Overtollig vocht kan namelijk op den duur, een grauw, vaal en futloze blik geven. Het werkt uiterst ontspannend,  kan hoofdpijn klachten verminderen, doorbloeding activeren, en afvalstoffen afvoeren.

Pitjit Muka is een face-liftende massage, zonder dat u chirurgische ingrepen ondergaat en geeft u weer de jeugdige, frisse blik en uitgeruste uitstraling.

De behandeling wordt afgesloten met een hoofdhuid massage en duurt ca 45 min

 

Waar rekening mee te houden.

 

  • Om het liftende effect te behouden, is het raadzaam deze behandeling met regelmaat te herhalen.
    U kunt daarom een 5 strippen stempelkaart voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen.
  • Natuurlijk is het ook fijn om voorafgaande een feestje deze gezichtsmassage toe te laten passen.
  • Als u deze massage boekt, kunt u de kleding aanhouden ( liever geen coltrui ) maar mag u zonder make-up naar de salon toe komen.

U kunt een afspraak maken via het contactformulier
De massagetarieven bekijken