Even geen maandaanbieding

 

 

Goedendag,

U verwacht van mij de maandaanbieding te krijgen, ik doe dit tenslotte al weer 10 jaar. 120 maandaanbiedingen heeft u kunnen lezen als u vanaf het begin in de salon langs komt, best veel als ik er zo over na denk. Hoeveel massages ik in de afgelopen jaren gedaan heb, weet ik niet uit mijn hoofd, maar in ieder geval enorm veel. Prachtige maar ook verdrietige verhalen, heeft u met me gedeeld. Heel erg veel baby’tjes zijn bij me langsgekomen toen ze nog veilig in de buik van hun mama zaten. Ik hou van mijn werk en doe het met enorm veel plezier.

1.5 week geleden kreeg ik een naar gevoel in mijn handen, toen dit niet erg weg ging kreeg ik te horen dat mijn handen overbelast waren en ik even rust moet nemen. Wat vervelend, mijn handen zijn het gereedschap van mijn bedrijf.

Geen maandaanbieding dus, ik moet even luisteren naar de specialist. Ik ben tijdelijk even gesloten, maar zal u daarna weer heel erg graag in de salon ontvangen.

Heb s.v.p. even geduld met me, ik kom echt weer terug en laat het u weten wanneer ik weer open ga.

Voor nu, blijf voorzichtig, blijf gezond en heel graag tot snel.

Een warme groet,
Brenda

Wellness salon Sodaliet

 

PS: Heeft u nog boeken liggen en mogen deze geruild worden in de minibieb voor de deur, dan zou ik dat heel leuk vinden. Natuurlijk kan ik ze, als de Minibieb vol ligt even bewaren en ze er later in zetten, alvast bedankt.