Maandaanbieding september & oktober 2022

Goedemorgen,

De vakanties zijn weer voorbij, wij zijn naar de Bodemsee geweest aan de Oostenrijkse kant in Bergenz. Het was een heerlijke tijd, we hadden een mooi plekje op nog geen 500 meter van het meer vandaan. Het water was lekker fris en de omgeving is mooi om met de fiets op pad te gaan. Voor ons was het de tweede keer dat we hier op vakantie waren, de eerste keer was een jaar of 18 geleden, maar dit keer heeft het onze herinnering overtroffen.
Ik ga dus weer met veel zin aan het werk.

Maandaanbieding augustus

Het is een gecombineerde massage, de belakang, ( rug, nek schouder massage ) en de muca, (gezicht,  hals en hoofdhuidmassage).

Bij de rugmassage wordt er gebruik gemaakt van  etherische olie lemon gras in combinatie met gember, en verwarmende ( miyak caju putih olie) of balsem. Het gebruik van cupping op uw rug is ook heel prettig.

Bij de gezichtsbehandeling, welke heel ontspannend is, gebruik ik gezicht cups, ijsbollen en warme Jade stenen.

De massage stimuleert en reinigt de klieren en vaten in het gezicht. Overtollig vocht kan namelijk op den duur, een grauw, vaal en futloze blik geven. Het werkt uiterst ontspannend,  kan hoofdpijn klachten verminderen, doorbloeding activeren, en afvalstoffen afvoeren.

Pitjit Muka is een face-liftende massage, zonder dat u chirurgische ingrepen ondergaat en geeft u weer de jeugdige, frisse blik en uitgeruste uitstraling.

De combinatie behandeling duurt 60 minuten en zal in de maand augustus €50,- zijn.