Maandaanbieding april & mei

 

Goedemorgen,

Terwijl ik achter mijn laptop zit en naar buiten kijk, zie ik dat de geurige bloesembomen steeds groener worden, jammer ik vind het gezoem van de insecten die dol zijn op de bloesems altijd erg mooi. Duizenden bijen en hommels verzamelen zich in de straat en eten hun buikjes vol. Ik kan me niet herinneren dat we sneeuw op de grond hadden liggen in combinatie met de schitterende witte vlokjes van de bomen maar we doen het ermee.

Maandaanbieding
In de maand april kunt u o.a. langskomen voor een zachte en geurige lichaamsmassage, een blend van etherischeolie, en een fijne voet en hoofdmassage.
Eventjes aan niets denken, liggen op een warme massage tafel, heerlijk warme amandelolie die lekker geurt en ,………….. dat is een verrassing en ziet als u langskomt.

In de maand april, kunt u langskomen voor de maandaanbieding van 70 minuten voor €50,-

Heeft u nog boeken liggen en mogen deze geruild worden in de minibieb voor de deur, dan zou ik dat heel leuk vinden. Natuurlijk kan ik ze, als de Minibieb vol ligt even bewaren en ze er later in zetten, alvast bedankt.

 

Graag tot ziens in de salon,en pas nog even op, blijf gezond.
Liefs Brenda | 06-27486626

U kunt eenvoudig een afspraak maken via het contactformulier of via de whatsapp.