Maandaanbieding augustus

 

Wat een geweldige zomer is het, elke dag zon. We eten in de tuin en zit tot laat in de avond af te koelen.
Helaas als ik naar mijn tuin kijk ben ik minder positief, alles staat te verdrogen. We hebben vele soorten hortensia’s, ik hoop maar dat ze volgend jaar mooi terug komen. U merkt het ook wel aan uw lichaam, goed smeren uw huid heeft meer aandacht nodig.

Daarom wil ik u in de maand augustus een verzorgende gezichtsbehandeling aanbieden.
Het volgende kunt u verwachten.

  • U ligt lekker op een zachte en als het nodig is verwarmde massage tafel, dit is prettig voor uw rug en het ontspant de spieren. Een geur uit de Franse Provence ( lavendel ) draagt mee aan deze ontspanning, evenals de hoofdmassage waarmee we de behandeling beginnen. Natuurlijk kunnen we de geur aanpassen.
  • Dan beginnen we met een warme olie massage op uw  gezicht,- hals,- schouder,- en decolleté, met een vleugje lavendel.
  • Met de schuimende Foaming Cleanser die heerlijk geurt naar sinaasappel en sandelwood maken we het gezicht weer schoon.
  • Vervolgens krijgt u een zachte reinigingsmilk, die op milde en effectieve wijze o.a. vuil en onzuiverheden verwijdert. De milk is rijk aan natuurlijke hydraterende en verzorgende bestanddelen.
  • Nu word een sterk voedend en verstevigend gezichtsmasker met een pensil opgebracht, het heeft de geur van een warme provinciaalse roos. Dit masker mag 15 min intrekken.
  • Ondertussen kunt u genieten terwijl ik uw handen en onderarmen masseer en verwen met de Spa Body Butter van FM.
  • Na 15 min inwerktijd, verwijderen we het gezichtsmasker.
  • We sluiten af met een regenererende dag crème voor de rijpere of jongere huid.

Met een verfrissend gevoel, verlaat u de salon.

U mag uw bovenkleding uitdoen bij deze behandeling, maar u kunt ook een hemdje aantrekken en de schouderbandjes wegschuiven, de keus is aan u.

Deze behandeling is 45 min en kunt u in de maand augustus voor €30,- euro boeken.

Tip: Zorg dat u, voor u langs komt, even onder de douche stapt. Verwijder dan alle make up  zodat we meteen kunnen beginnen. Een warme douche zorgt voor ontspanning. Ook stimuleert het de doorbloeding, dit zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller uit je lichaam verdwijnen. Een warme douche kan helpen tegen spierpijn of stijfheid. Daarnaast bent u lekker fris, fijn voor u en uw behandelaar.

PS Afgelopen maand heb ik weer een mooie cursus gevolgd. Het betrof een ”lage rugpijn” massage.
4 van de 5 mensen heeft er wel eens last van, best veel toch. Ik kan u nu nog beter daarmee helpen.