Maandaanbieding juli en augustus

Maandaanbieding Wellness salon sodaliet

De maandaanbieding, ik vond het lastig dit keer, ik neem altijd de buitentemperatuur een beetje mee, en die is niet echt zomers op dit moment, ik hoop u daarom blij te maken met deze keus.

Aangezien veel mensen langskomen, en aangeven dat ze last hebben van de rug-nek-schouders, dacht ik deze keer aan een uitgebreide combinatiemassage: een rug-, nek-, schouder-, hoofd-, hand- èn gezichtsmassage. Ik gebruik hierbij de Jade stenen en de gekoelde bollen in het gezicht, daarnaast masseer ik met een etherische olie Patchouli*.

Tijdens de massage, maak ik ook gebruik van een zalige Body Butter** met de geur Patchouli *.
Deze volle, smeuïge en hydraterende crème, voedt de huid en is van mijn lievelingsmerk FM. Ik heb hem zelf ook in mijn badkamer staan. Deze Body Butter vertraagt het verouderingsproces van de huid en is rijk aan vitamine E en F. De crème bevat sheaboter en kokosboter die er voor zorgen dat uw huid heerlijk zacht, stevig en glad aanvoelt. FM is tevens parabeen en dierproefvrij!

**) Wilt u na de behandeling zelf ook zo’n heerlijke pot Body Butter in de badkamer hebben staan dan is deze bij mij te bestellen.
*) Eigenschappen van Patchouli: Het heeft een schimmeldodende werking, bevordert de doorbloeding, goed bij een vette huid, vet haar, littekens, depressiviteit, cellulitis, kloven, angst, stress, nervositeit, rimpels, werkt ontstekingswerend en is insectenverdrijvend. Wordt gebruikt bij voetschimmel.

Niet gebruiken tijdens een zwangerschap.

Deze behandeling duurt circa 75 minuten en is in de maand juli € 42,50.

 

body butter fm