Op bezoek bij het Toon Hermans huis Ede.

hermanshuis

 

Na een leuke ochtend waarin ik een a.s. mama & papa  mocht ontvangen voor en zwangerschapsmassage die ze van haar man gekregen had omdat ze al 39 weken zwanger was en hij haar zo graag wilde verwennen.

Een gezellig bezoek aan mijn lieve vriendin Annemieke de Kroon van http://www.dekeukenvanannemieke.nl/ die mij weer een stukje op weg hielp om zelf gezonde bacteriën te gaan kweken voor de darmflora, fietste ik terug naar huis.

Op mijn dingen te doen lijstje had ik nog steeds het bezoek afleggen aan het Toon Hermans huis staan, een mooi moment om dat nu maar eens te doen.

Bij het binnen komen werd ik heel vriendelijk ontvangen door twee alleraardigste … dames. Ik kreeg direct wat te drinken aangeboden, heerlijk bij dit  warme weer.

Ik vertelde hen, dat ze van de week ter sprake kwamen in de salon en ik benieuwd was naar de stichting.
De dames begonnen spontaan uit te leggen wat ze zoal deden. Ze werkte daar vrijwillig en ondersteunde mensen die in hun omgeving, of zelf met kanker te maken hebben, of hadden gehad.
Een psychologische training was daar aan vooraf gegaan.

Ook werden er tal van workshops gegeven waaronder bijvoorbeeld  van Afrikaanse kralen sieraden maken, bedelarmbanden , mozaïeken, schilderen, yoga, muzikale activiteiten,  enz.

Een minpuntje was dat er nog te weinig mensen waren die van het Toon Hermans huis op de hoogte waren.

Bij deze, heb je mensen buren, vrienden, of familie in je omgeving die graag eens hun hart willen luchten, of juist eens willen ontspannen het Toon Hermans huis ligt aan de Telefoonweg in Ede Het is een warm bad, voor die wie wel een stukje hulp kunnen gebruiken.

http://www.toonhermanshuisede.nl/contactformulier

Een mooie dag verder,
Brenda