So Pure maakt ons alweer blij.

 

So Pure chocola bij Wellness salon Sodaliet

Hallo,

Misschien heb je het al gelezen of ben je langs geweest en heb je het geproefd.

Een paar blogs geleden vertelde ik je over de gezonde repen van So Pure.

Dit keer mag ik je vertellen dat er hele lekkere chocola van So Pure in de salon ligt.

Waarom houden wij daar eigenlijk zo van? “De helft van de vrouwen krijgen die hunkering naar chocola rond de menstruatie”, legt Dr. Julie Hormes, assistent-professor klinische psychologie aan de Universiteit van Albany, uit aan The Huffington Post. Chocola en PMS zijn nauw met elkaar verbonden, oeps ik dwaal even af, al die chocola om me heen, ik ga even verder.

Chocola, je kunt er bijna niet mee stoppen als je eraan begint, maar dat is anders als je gaat voor de gezonde, biologische en 70% cacao repen van So Pure, daar kun je een blokje van nemen, genieten en het weer wegleggen. Ik vind dat wel een voordeel, daarnaast zijn hun heel gevarieerd in hun assortimenten gebruiken ze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, en zijn ze vriendelijk geprijsd zo hebben ze bijvoorbeeld:

Kom je snel een keer langs, dat laat ik je proeven!