Wenkbrauwen

Ze zijn voor ons vrouwen een belangrijk onderdeel van ons gezicht. Een mooie vorm en kleur die natuurlijk goed bij u past, zorgt ervoor dat uw ogen meer sprekend zijn en emoties uitstralen. Goed verzorgde wenkbrauwen willen we allemaal, het hoort bij het schoonheid ideaal. Momenteel is ‘Henna Brows’ een trend. Als je erop gaat letten, zie je geen vrouw meer op t.v. die het niet heeft. In de salon zijn ook steeds meer dames die met nette gekleurde of alleen gestylde brows de deur uit gaan.

Het verven met Henna is een milde manier. De wenkbrauwverf wordt gewonnen uit gemalen bladeren van de henna plant, daar zijn kleurelementen aan toegevoegd, zodat er 5 mooie kleuren gecreëerd kunnen worden. Deze 5 kleuren kunnen onderling ook nog gemengd worden. De kleurelementen zorgen ervoor dat de inwerktijd vele malen korter is en zorgt ervoor dat het sneller de huid intrekt. Het dekt zelfs grijze haren.

Een voordeel is dus dat niet alleen de wenkbrauwhaartjes geverfd worden maar ook uw huid. Zo creëert u mooie volle brows.

Het ombre-effect

Bij het ombre-effect verwijderen we de henna aanzet van de wenkbrauw eerder de rest blijft nog even zitten, dit geeft een natuurlijk effect.

Hoe lang blijft het zitten?

Dat is heel verschillend en ligt aan uw huid en hoe u er mee omgaat. Op de huid zelf blijft het heel verschillend zitten, bij de één een aantal dagen bij de ander 1 tot 1.5 week. Scrubt u uw gezicht veel of gebruikt u veel make-up, dan zal dit korter zijn, u moet uw huid dan waarschijnlijk elke avond grondig schoonmaken, hierdoor zal de henna sneller vervagen. Ik adviseer u dan ook om voorzichtig te zijn en zo min mogelijk de brows te reinigen of schoonspoelen. Op de haartjes blijft het langer zitten dit varieert tussen de 3 en 6 weken.

 

  • Intake
  • Meten en uittekenen
  • Stylen van de wenkbrauwen d.m.v:  waxen of threading ( met touw), knippen  e/o epileren.
  • Verven met Henna

 

Prijzen:

  • Het modelleren en stylen met Sugar en knippen € 10,-
  • Het modelleren en stylen met touw epileren en knippen € 12.50
  • Combinatieprijs intake, modelleren, stylen en verven met Henna  € 30,-
  • Alleen verven met Henna € 20.00 ( als er al een intake gedaan is ) anders komt er € 2.50  bovenop de huidige prijs.

 

Nazorg:

  • In de salon krijgt u de instructie aangereikt.

 

Afspraak maken kan via het contactformulier.