Wees speels, als het kind in jou.

voetreflex-640

 

Vermoeid kwam ze binnen en nam plaats op de stoel. Helaas was ze al weer een tijdje thuis, ziek.

Ze deed enorm haar best om beter te worden maar haar lichaam werkte tot nu toe nog niet erg mee.

Ik schonk een kopje thee voor haar in, en ze sloot haar handen er om heen. De zon scheen op haar gezicht en vulde de salon met vitamine D.

Doe je schoenen maar uit ik heb een heerlijk mengsel in het warme voetenbadje gedaan. Dode zeezout, badolie en etherische olie roos. O wat lekker zei ze en haar voeten kroelde door het water heen.

Ik ging achter haar staan en zei, sluit je ogen maar dan geef ik je een hoofdmassage. Mijn handen masseerde haar schedel en natuurlijk ook de oren en haar nek. Ik voelde dat haar schouders ook strak stonden dus nam ook een deel van de rug mee.

Vervolgens nam ze plaats op de massage tafel, gaf ik haar de thee in haar handen, en kregen haar voeten een heerlijk ontspannen voetreflexmassage behandeling, waarin ook de onderbenen meegenomen worden.

Langzaam kwam er weer wat kleur op haar wangen, ik hoorde haar de vermoeidheid bijna uit de longen zuchten. Word maar snel weer beter lief mens, en tot snel in de salon.

*Dol-fijn -Wees speels, als het kind in jou.

roos-192