Edelstenen

Edelstenen bij Wellness salon Sodaliet

 

Gisteren een mooie aanvulling voor de salon gekocht.
Ik ga dan op mijn gevoel zoeken, nieuwsgierig lees dan even verder.

Prachtige Jade in diverse vormen.
De gelukbrengende groene edelsteen, wordt vaak gebruikt bij edelsteentherapie/massage juist omdat de steen vele klachten kan helen, waaronder de bekendste de goede werking op blaas en nieren.

Jade maakt je rustig in moeilijke situaties, en geeft de energie om ondanks alles door te gaan.
Jade is de juiste steen na traumatische of verdrietige gebeurtenissen, zoals liefdesverdriet of rouwverwerking.
Wil je meer lezen over de massage en Jade, kijk dan even op de JadeStone massage-pagina van mijn website.

Rozekwarts

De wat wolkige rozekwarts, is een helende, liefdevolle steen voor het kind.
Wist je dat het goed helpt bij buikkrampjes van kleine kinderen. Doe de steen bijvoorbeeld in een knuffel, goed dichtnaaien, of smeer wat Volatile baby olie, op de buik van je baby, en draai met de klok mee, met de steen in je hand, zachtjes over het buikje.

Leg een ruw brokje rozenkwarts die aan het voeteinde van het wiegje, of een bol op het nachtkastje, naast het bedje ….

Het is bij uitstek de steen van het hart en de liefde.
De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Hij trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

Obsidiaan

Obsidiaan is ontstaan uit snel afgekoeld lava en wordt gevonden in vulkanische gebieden. Deze prachtige steen brengt een regenboog van kleuren in de salon.

Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden.
Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven
De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrag- en denkpatronen.
De steen kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen en het feit dat sommige zelf inzichten ook erg confronterend kunnen zijn.

Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen. De steen werkt pijnstillend, kramp opheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. Hij kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten.

Obsidiaan helpt bij angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen. De steen verbetert de opname van vitamine C en werkt goed bij spierkrampen.

Omdat obsidiaan zo effectief negatieve energieën opneemt, is het belangrijk de steen na gebruik onder stromend water te reinigen.