Een fantastisch 2018!!

 

Het is bijna zover, de laatst uren tikken weg…………

Als je op niets mikt raakt je het altijd.
Ik denk na over het laatste jaar. Mooie uitstapjes met mijn lief, nieuwe mensen die je ontmoet en waar je een bijzondere band mee krijgt. Gelukkige momenten met de kinderen en kleinkind, maar ook mensen die je een tijdje uit het oog bent verloren spelen weer een rol in ons leven.

Laat je zeilen iets vieren dan gaat het je voor de wind.
In mijn salon krijg ik dagelijks heel diverse mensen, ieder met een eigen verhaal. Juist uw verhalen maken mijn werk zo speciaal, je krijgt een band en je hart verwarmd door alle mooie mensen om je heen. Soms zijn ze jong en soms zijn ze ouder, voor mij is elke klant ( u dus ) speciaal. Ik wil u bedanken voor het vertrouwen in de salon, voor uw verhalen, uw openheid en uw aanwezigheid.

De erfenis van je hart is liefde.
Toch kent dit jaar ook minder mooie momenten, ik verloor mijn vader. Ik weet dat sommige van u ook dierbare hebben verloren het afgelopen jaren. In mijn kerstboom hangt dit jaar een sterretje voor mijn papa. Vanavond om 24.00 uur maken we er een mooi feestje van en hoop ik dat ze er boven iets van mee krijgen.

Vertrouwen is de basis van alles.
Ik wens u, en uw dierbaren en fantastisch 2018 toe. Vier elke dag, hou van elkaar en geniet van het leven.
Grijp elke kans die voorbij komt en vergeet dit niet te delen. Lach elke dag een aantal keer, zeg iets liefs tegen een ander, en hou van jezelf, dan komt het van allemaal goed.

Bedankt dat u er was dit jaar, ik hoop u in 2018 weer te zien in de salon.
Om u een klein beetje nieuwsgierig te maken, er zijn veel nieuwe aankopen gedaan, u zal e.e.a. binnenkort op de facebook pagina voorbij zien komen.

Een warme groet,
Brenda