Maandaanbieding december

Hallo, leuk dat u geïnteresseerd bent in de maandaanbieding.

Ik zit achter mijn computer en hoor de regen tegen het raam tikken, naast me staat een heerlijke beker herfst thee en ruik ik de geurkaarsen. Op de achtergrond hoor ik koffietijd, ze hebben het over Sinterklaas, en in onze tuin, vliegen de vogeltjes af en aan en genieten ze van de vetbolletjes. Het wordt kouder en de dagen zijn donker en nat. We maken het gezellig binnen en kijken uit naar de feestmaand december.

De maandaanbieding

Tijdens deze massage gebruik ik een heerlijke kruidige etherische olie die geurt naar een winterse boswandeling. Daarnaast gebruik ik warme jade stenen. Het is een verwennerij voor uw lichaam.

Ik masseer uw rug, nek en schouders en u krijgt een hoofdhuidmassage.
Ook uw hals, en uw gezicht worden gemasseerd.
Daarna masseer ik uw armen en krijgt u een hand en voet massage.

U kunt de behandeling middels een cadeaubon onder de kerstboom weggeven, maar u kunt er natuurlijk ook zelf van komen genieten.

Ik hoop u zeker nog te zien in de maand december, mocht u het nu te druk hebben dan wens ik u hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2018 toe.

Geniet van deze 1,5 uur durende warme en ontspannende massage in de maand december voor  €49,50