Ik ben zwanger, stop ik met roken of ga ik door?

Ik krijg heel veel dames in mijn salon voor een zwangerschapsmassage, ontzettend leuk om te doen.
Waar de één met 20 weken al echt een buikje krijgt, is de ander nog superdun. Ook kan het zijn dat je vanaf dag één ziek bent, en de ander er niets van merkt, gelukkig zijn we allemaal anders en doet iedereen het ook ander.

Zo hoor ik dat sommige vrouwen, direct stoppen met roken als ze zwanger proberen te worden, en andere het toch lastig vinden. Niet iedereen is op de hoogte van de risico’s van roken tijdens de zwangerschap.

Uiteindelijk moet u zelf de keus maken, maar misschien is het handig om de feiten eens te lezen.

 

Stoppen met roken tijdens de zwangerschap, ja of nee?

 

Ik wens u een mooie zwangerschap toe, en zie u graag langs komen voor een zwangerschapsmassage.

 

Tip: Geef een cadeaubon met vrienden en vriendinnen tijdens de babyshower.