Maandaanbieding november

De open haard staat lekker te branden, maar als ik eerlijk ben, is de winterperiode niet mijn favoriete jaargetijde.
Sneeuw vind ik wel leuk, een paar uurtjes met de kerst, het glibberen buiten, is voor de oudere mensen, altijd een beetje sneu.

De herfstkleuren in het bos, kan ik enorm waarderen, de kaarsen en wierook staan s’avonds weer gezellig te branden in de huiskamer, en in de tuin hangen weer vetbolletjes voor de vogeltjes.
Samen met mijn man hebben we de bloembollen in de borders gezet, en is de tuin bijna klaar voor de winter. Wat doet geur en kleur toch een hoop voor een mens.

Afgelopen maand zijn er veel klanten langsgekomen voor de ontspanningsmassage met de etherische olie ‘’ boswandeling’’ en kruidig mengsel van het merk Volatile.

In november wil ik u laten genieten van de warme zacht groene jade stenen.

  • Geniet van een heerlijke rug-, nek-, schouder-, hoofdmassage en het gebruik van de warme jade stenen op uw rug.
  • Draai u om en ontvang een gezichtsmassage met de verfrissende, zacht, zoete massage olie Jasmijn en ook nu maak ik gebruik van de warme Jade.
  • Tijdens de gezichtsmassage, krijgt u warme stenen op de buik en in uw handen, als u het prettig vindt.

 
Wilt u meer weten over de werking de Jade stenen, lees daarover op de website.

Etherische olie Jasmijn: fijn bij een droge en gevoelige huid en vergroot de elasticiteit heeft een optimistische werking, versterkt het zelfvertrouwen, werkt bij hoesten, heesheid, depressie, angst, geeft verlichting bij menstruatiepijn en is rustgevend.

Deze behandeling duurt circa 60 minuten en is in de maand november € 42,50.