Maandaanbieding april

Een hele goedemiddag,

Heeft u een gezellig weekend achter de rug, zijn alle paaseieren gevonden?
Wij hebben heerlijke dagen gehad. 1e paasdag samen met de kinderen, en ons kleinkind. 2e paasdag op bezoek bij familie en sávond gezelligheid van een vriendin. Tussendoor hebben we samen met vrouwen naar het paasvuur gekeken, wat een gezellige sfeer zeg. Dus iets later dan normaal ontvangt u de maandaanbieding.

De maandaanbieding

Laat uzelf onderdompelen in een 75 minuten durende ontspanningsmassage.

Maak een keus van lavendel van Jasmijn .

* Lavendel is veelzijdige, het is oa zeer kalmerend en verzachtend, brengt u weer wat meer in balans, kan meerdere lavendel pijnstillend werken, fijn om te gebruiken bij nervositeit van stress, het stimuleert uw denken en ontspant uw zenuwen. Ook kan het zonlicht geven aan zonnebrand en eczeem, (de temperatuur gaat omhoog van de week).

Jasmijn wordt in de Indiase ayurveda al gebruikt. Er zit een rustgevende en angst in werking, geeft het gevoel van zelfvertrouwen en kan gesloten deuren weer open maken. Ook is Jasmijn een prettige geur om mee te mediteren, zelfs tijd voor uzelf te nemen.

In de maand april kunt u deze 75 minuten durele ontspanningsmassage boeken voor € 42.50

* Voor 5 euro meer, maak ik een flesje massage olie speciaal voor jou op maat, en kun je na de massage het restant mee nemen naar huis. Fijn om te druppelen op een watje en naast je neer te leggen in bed, of om je er de volgende dag in te smeren. De basisolie is gemaakt van amandel, deze voelt zacht en dik aan. Voor mensen die een allergie hebben voor noten kan de basisolie aangepast worden.

Graag tot ziens in de salon,

De maandaanbieding kunt u altijd combineren met andere behandelingen, ook is het mogelijk om samen te komen, u wordt dan niet geholpen, en zit gezellig bij elkaar in ruimte.