Maandaanbieding mei


Deze maand kunt u een ontspanningsmassage met etherische olie (meditatie-speciaal) boeken. Een heerlijk geurende mix van o.a. bergamot, kaneel, laurier, lemongrass en sandelhout. De mix van de geuren brengt u in totale ontspanning en zorgt ervoor dat u alles even los kan laten.

Wat zit er in de mix:
Bergamot 
Kan o.a. gebruikt worden bij: Angst, puistjes, keelpijn, koortsuitslag, eczeem, insectenbeten, vermoeidheid, blaasontstekingen, candida, maagklachten, slapeloosheid, een opgezet gevoel, gebrek aan eetlust, koorts of winderigheid.
Psychisch: Het verdampen van Bergamot werkt ontspannend en opwekkend. De olie kan je energie en kracht opleveren.

Kaneel
Kan o.a. gebruikt worden bij: Ontspannen van geestelijke- en spierverharding. Het werkt verwarmend op de huid en zorgt voor een goede bloeddoorstroming, is pijnstillend en heeft een ontkrampende werking vandaar dat het fijn is bij bijv. spierpijnen en verrekkingen, insectenbeten, maag- en darmklachten, witte vloed, rillingen, pijnlijke menstruatie, slechte spijsvertering, reuma, verkoudheid en geestelijke uitputting.
Psychisch: Kaneel geeft warmte en bescherming aan mensen die zich alleen of afgewezen voelen. De geur brengt warmte en vrolijkheid met zich mee, het heeft op hart en geest en sterke uitwerking.
Contra-indicatie: niet gebruiken tijdens zwangerschap.

Laurier
De olie geeft kracht en werkt opwekkend bij mensen die depressief zijn. Daarnaast werkt het goed op de luchtwegen,denk aan griep, verkoudheid, bronchitis, gebrek aan eetlust, zenuwpijn, spier- en gewrichtspijn.
Psychisch: Het is volgens een oud verborgen geheim de olie van de dromen. De laurier schenkt bescherming en warmte tegenover buitenstaanders en heeft een zuiverende, genezende en koesterende werking.
Contra-indicatie: niet gebruiken bij zwangerschap.

Lemongrass
Kan gebruikt worden bij verkoudheid, spierpijn, reumatische pijnen, slap weefsel, spierspanning, darminfecties, hoofdpijn of een jetlag. Het werkt koortsverlagend, bloedzuiverend en werkt in een verdamper prima als insectenverdrijver.
Psychisch: Het werkt optimistisch, verdrijft je slechte humeur e/o negatieve gedachten. Bij lange autoritten (als je met vakantie gaat) houdt het de bestuurder fit. Sprenkel wat druppels op een tissue. Het inhaleren vermindert ook de effecten van een jetlag.
Contra-indicatie: kan bij gevoelige mensen irritatie veroorzaken.

Sandelhout
De zachte etherische olie heeft een harmoniserende werking en heeft een rijke warm houterige, aarde geur. Het heeft een sterk antiseptische effect op de urinewegen, daarom wordt het vaak ingezet bij blaasontstekingen, zweren, diarree, misselijkheid, een droge huid, verkoudheid, eczeem, infecties, maagpijn en depressiviteit.
Contra-indicatie: De Indische sandelhout etherische olie wordt als niet-irriterende olie beschouwd.


In de maand mei kunt u deze massage voor € 42,50 boeken.

Deze behandeling duurt 75 minuten.

Graag tot ziens in de salon,

De maandaanbieding kunt u altijd combineren met andere behandelingen, ook is het mogelijk om samen te komen, u wordt dan na elkaar geholpen, en zit gezellig bij elkaar in dezelfde ruimte.

 

PS: vergeet Moederdag niet, 13 mei as. Cadeaubon nodig?