Edelstenen

 

 

In mijn salon heb ik edelstenen liggen, ik wil er graag iets over vertellen.

Jaren terug kreeg ik van mijn man een mooie hanger met, hoe kan het ook al anders, de mooie edelsteen Sodaliet erin.
Zelf kocht ik er al eerder een Rozekwarts, groene Jade, blauwe Sodaliet, Basalt, Obsidiaan, waar ik overigens nu ook weer 3 mooie exemplaren van heb meegenomen en een groene Agaat. Ze liggen dus in salon, gewoon omdat ik ze erg mooi vind.
Als je ze koopt, kun je een kaartje met de werking van de steen meenemen, best interessant.
Bent u geïnteresseerd leest u dan verder, vind u het een beetje zweverig, zie ze dan gewoon als mooie stenen.

Omdat ik zwangerschapsmassage geef, vond ik deze steen wel toepasselijk.

Agaat:

Agaat heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Al jaren is de Agaat beschermsteen voor moeder en kind tijdens de zwangerschap. Geeft stabiliteit, zelfbeheersing en geborgenheid. Agaat helpt bij blaasontsteking en stimuleert de stofwisseling. Agaat vergroot het zelfvertrouwen en vermindert twijfelgevoelens.

Rozekwarts:

Steen van de liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Uw zintuiglijke waarneming wordt versterkt en uw fantasie wordt gestimuleerd. U zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek. Kinderen voelen zich vaak verbonden met de zachte kleur rozenkwarts. Een mooie steen om hun kindersfeer niet te verstoren en vooral zichzelf te blijven.

Jade:

Jade is een zuiverende en beschermende steen. Hij brengt voorspoed en harmonie en zorgt voor balans, geluk en welvaart. Tevens bevordert hij liefde verzorging en tolerantie. Een uitzonderlijke mooie steen, heerlijk om te verwarmen en mee te masseren. Hij bevordert uw zelfredzaamheid en hij helpt u om irritaties en prikkelbaarheid los te laten. Jade beschermt u tegen negatieve invloeden van buiten en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Jade is er in diverse kleuren die op hun beurt weer hun eigen eigenschappen met zich meebrengen. Ik heb de zacht groene kleur in mijn salon liggen.

Sodaliet:

Sodaliet staat voor kracht en troost. Hij stimuleert u om door te gaan ook al is het even moeilijk. Hij staat ook voor waarheid en idealisme waarbij u trouw blijft aan uzelf en achter uw beslissingen kan staan maar ook om in uw eigen kracht te gaan staan. Sodaliet helpt u om (oude) belemmeren, denk en gedragspatronen los te laten en maakt het verwoorden van uw gevoelens makkelijker.

Obsidiaan:

Zwarte obsidiaan is een krachtige beschermende steen. Hij reinigt het auraveld van disharmonie, negatieve aanhechtingen en gevoelens zoals wrok en woede, angst en hebzucht, hij heeft positieve werking op de doorbloeding en wondgenezing. Hij helpt bij trauma’s en kan verlichting geven bij krampen.

Basalt: ( hot Stone )

Basalt zet negatieve energieën om in positieve energie. Hij helpt bij het loslaten van spanningen en zo opgekropte emoties af te voeren uit het lichaam. Blokkades in zowel lichaam als geest worden opgeheven. Helpt bij verkrampingen en spierproblemen. Afvalstoffen worden afgevoerd. Helpt tegen slapeloosheid, winterhanden en voeten, aandoeningen aan de luchtwegen en spijsverteringsproblemen.  Basalt geeft kracht en stabiliteit. Brengt ontspanning waarbij hij op een zachte manier activeert en stimuleert. Basalt stimuleert het zelf helende vermogen. Werkt positief op de bloedsomloop en heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Brengt geest en lichaam weer in balans.

 

 

De Agaat in mijn hand, ik zie de zee erin, en golven, ik denk aan vakantie, wat ziet u erin, ik ben nieuwsgierig?
Schrijf het s.v.p. onder mijn blog, dank u wel.

Disclaimer:  Ga altijd naar uw huisarts met klachten, ik schrijf de pagina omdat het mijn interesse heeft. Als u wilt kan ik de stenen gebruiken tijdens een massage, maar dan gewoon, omdat u het prettig vindt.

Tip: Ruben Robijn een prachtige zaak in Duiven, ik kom er ontzettend graag.