Maandaanbieding juni

Wat ben ik blij!!

Het was ontzettend spannend natuurlijk of u nog steeds behoefte had in mijn nieuwsbrief.
Na het versturen van de e-mail vorige week ( heeft u hem gelezen ), i.v.m. de AVG, hoopte ik natuurlijk dat ik u niet zou kwijtraken. Binnen twee uur belde mijn webdesigner om te melden dat er al 114 klanten, positief hadden gereageerd, en gelukkig loopt het aantal nog steeds op.

Mag ik u hartelijk bedanken in het vertrouwen dat u heeft in Wellness salon Sodaliet. Speciaal voor deze groep mooie mensen schrijf ik met liefde en erg veel energie een nieuwe maandaanbieding.

Oplettende klanten weten dat het een bijzondere maand wordt, mijn zoon gaat trouwen, voor u niet zo spannend maar ik wil graag een stukje privé met u delen. Afgelopen weken hadden ze hun vrijgezellendag, maar nu gaat het dan echt gebeuren. Tja, ook ik wil er mooi uitzien, en een beetje glad gestreken op de foto staan.

Een mooi ezelsbruggetje naar de volgende maandaanbieding een Indonesische gezichtsbehadeling, heerlijk met jade stenen, ijsbollen, cupping en als afsluiting een dagcrème voor de jongere of de rijpere huid.

  • Voorafgaande de gezichtsbehandeling, krijgen uw handen een scrub behandeling en worden ze in de handencrème gezet.
  • Tijdens deze Indonesische face-lift gezichtsmassage werk ik op de gezichtsdrukpunten (d.m.v. acupressuur) en strijkingen op de meridianen, daarnaast gebruik ik de Jade stones, gezichts cupping, ijsbollen en warmte kompressen.
  • Deze gezichtsbehandeling kunt u eenmalig of met enige regelmaat laten uitvoeren voor een langdurig resultaat.
  • Als u deze massage boekt, kunt u de kleding aanhouden, (s.v.p. nek en schouders vrij) en mag u zonder make-up naar de salon toe komen.
  • Na de behandeling zet ik uw voeten in de honing balsem, met warm weer draagt u vast open schoenen en hebben uw voeten het iets zwaarder dan anders.

In de maand juni kunt u deze massage voor € 42,50 boeken.
Deze behandeling duurt 70 minuten.

Graag tot ziens in de salon,
Brenda

De maandaanbieding kunt u altijd combineren met andere behandelingen, ook is het mogelijk om samen te komen, u wordt dan na elkaar geholpen, en zit gezellig bij elkaar in dezelfde ruimte.