Maandaanbieding April & Mei 2023

Goedemorgen / middag,

Het is weer tijd voor een nieuwe maandaanbieding.
De bomen in de straat staan prachtig in de bloei, je zou bijna denken dat de zon volop heeft staan schijnen, maar niets is minder waar. Toch genieten we er erg van, ik mis alleen het gezoem van de hommels en bijen die hun buikjes vol eten, en van bloem naar bloem vliegen. Zelf hebben we de zon wel gezien en wat vitamine D op gesnoven, heerlijk was het. Ik heb dus weer erg veel zin om aan het werk te gaan.

Maandaanbieding april

Als u binnen komt in de salon staat er een voetenbadje met dode zee zout, badolie en etherische olie lavendel voor uw voeten klaar, het ontspannen kan beginnen. Uw voeten krijgen, nadat u plaats heeft genomen op de massagetafel, een voetreflex massage behandeling, ( ook fijn voor dames die zwanger zijn ). Daarnaast worden uw onderbenen en uw handen ook gemasseerd.

De voetreflex behandeling:

  • ondersteunt uw ontspanning,
  • bevordert de doorbloeding,
  • stimuleert de energiedoorstroming,
  • En is stress verlagend.

Een voetreflex ontspanningsmassage gaat uit van het principe dat op de voeten reflexzones liggen die corresponderen met organen, klieren, gewrichten en andere delen van het lichaam.

Door het masseren van deze zones kunnen blokkades, die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgeheven, hierdoor wordt uw lichaam balans wordt gebracht.

Wist u dat:

Onder onze voeten ook de PLEXUS SOLARIS zit, dit is onze ZONNEVLECHT.
De plexus solaris is een vlechtwerk van zenuwen die als zonnestralen naar de organen in de buikholte lopen.
Een andere benaming voor de PLEXUS SOLARIS is cerebrum abdominale, vertaald “de buik hersenen”.

Nervositeit en spanning worden niet alleen in uw hoofd verwerkt, maar kunnen ook invloed op de organen in uw buik hebben.
Denk bijvoorbeeld eens aan buikpijn van al de zenuwen.

Deze voetreflex behandeling, is niet therapeutisch maar gericht op uw ontspanning.

Na afloop zet ik uw voeten in een Aloe Vera of rozen voetbalsem, en ze klaar om te gaan wandelen te dansen of om op vakantie te gaan.

In de maand april kunt u voor deze behandeling langskomen en betaald u € 35, –
De behandeling duurt 50 minuten.

Voor nu een hele fijne dag verder en ik zie u graag in de salon.

Warme groet,

Brenda

Kleingeld is altijd welkom u kunt daar mee betalen!

Heeft u nog boeken liggen en mogen deze geruild worden in de minibieb voor de deur, dan zou ik dat heel leuk vinden. Natuurlijk kan ik ze, als de Minibieb vol ligt even bewaren en ze er later in zetten, alvast bedankt.