Zomaar even,…

 

De maand is alweer bijna om, het is snel gegaan. Ik zit in de salon deze nieuwsbrief te tikken met een warme beker thee en een dik vest aan. Buiten is het somber als vele dagen ervoor. Ligt het nu aan mij, zijn het zoveel donkere en sombere dagen dit jaar? Ik verlang naar de zon, afgelopen zaterdag kwam hij even langs, heerlijk dan krijg je direct weer meer energie in je lijf.

Naast het werk in de salon wat ik heerlijk vind en graag doe, kleur ik momenteel veel, het was eigenlijk een bezigheid voor als we met de camper op pad gaan, maar ik heb het even naar binnen gehaald. Vroeger deed ik het altijd me mijn zoon Rick, ik ben een mens die graag knutselt, kleurt of verft, en niet te vergeten ik lees ook heel erg graag. Wat zijn uw hobby’s, waar word u blij van om te doen? Laatst had ik Janneke hier, ze had zelf een mooi tafelkleed gemaakt met verf, een neutraal stofje en bladeren uit haar tuin, ze liet een foto zien, het was prachtig geworden, dat wil ik ook nog een keer doen.

Heeft u al een keer een boek uit de mini bieb die voor de deur staat geruild? Op dit moment zitten er veel boeken in, heel erg leuk, dus schroom niet en neem er gewoon een leuk boek uit mee.

Genoeg voor vandaag, de maandaanbieding van januari trek ik nog een maandje door. Bent u het vergeten, dan kunt u hem hier nog eens nalezen.

Voor nu een hele fijne dag verder en ik zie u graag in de salon.

Warme groet,

Brenda