Maaandaanbieding januari & februari 2023

Goedemiddag,

De feestdagen zijn bijna achter de rug, heeft u een fijne kerstdagen gehad? Wij zijn bij de kinderen langs geweest en hebben het koken aan hun over gelaten, dat was heel erg prettig maar ook ontzettend gezellig. Dit jaar hadden we een echte boom neergezet, hij was prachtig toen we hem kochten, maar nu laat hij zijn takken toch wel een beetje hangen, vandaar dat ik bijna alle kerstspulletjes alweer een plekje in de kelder heb gegeven. De boom gaat na het weekend de tuin in, kijken of hij zich daar beter voelt. Oud en nieuw gaat veelal gepaard met goede voornemens, ik ben daar niet zo van al gaat we wel volop genieten van alle mooie mensen om ons heen. Daarnaast gaan we samen weer fijne plekken bezoeken zo vaak als dat mogelijk is. En,…. er kan elk moment een nieuw kleinkind geboren worden, we zitten met smart te wachten op het telefoontje.

Maandaanbieding januari & februari,

Om even bij te komen van de drukke feestmaand kunt u in de maand januari langskomen voor een ontspanningsmassage met de etherische olie Lavendel en verwen ik uw voeten met een heerlijke rose balsem.

Deze relax massage is rustig en zacht. Voor stevige massage kunt u kijken op de website naar bijvoorbeeld de pitjit belakang.

In de maand januari & februari kunt u voor deze behandeling langskomen en betaald u €45,–
De behandeling duurt 60 minuten.

 

Ik wens u en iedereen om u heen een mooi en liefdevol 2023 toe.

——

Kleingeld is altijd welkom u kunt daar mee betalen!

Heeft u nog boeken liggen en mogen deze geruild worden in de minibieb voor de deur, dan zou ik dat heel leuk vinden. Natuurlijk kan ik ze, als de Minibieb vol ligt even bewaren en ze er later in zetten, alvast bedankt.