Maandaanbieding december

 

Goedemiddag,

Vandaag ( 1 december ) mag het eerste luikje open van mijn advent kalender van Douglas, er zit voor mij een onbekend potje in. Ik vraag Laurens om hem open te draaien, het zit heel strak. Op het potje staat Brazilian Bum bum cream, geen idee wat het is. Gelukkig helpt google me, er zit gueraná in: een inheemse plant uit de Amazone. Deze fruitsoort bevat een van de meest krachtige vormen van cafeïne op de wereld. Samen met een blend van cupuaçu-boter, açaí en kokosnootolie helpt de Bum Bum Cream de bloedsomloop te stimuleren, wat weer zorgt voor stevige en strakke billen. Fantastisch daar gaan we voor, het zou ook nog liftend werken. Opgewekt door het eerste deurtje kijk ik hoopvol uit naar dag twee.

Goed dat even terzijde, nu over de maandaanbieding. Vele van u kwamen afgelopen maand voor de warme jade stone massage, er waren toch nog wel wat mensen die er nooit voor hadden gekozen. Eigenlijk vond iedereen het erg fijn, en zeker met dit weer is het ook echt genieten. Heeft u nou geen advent kalender dan kunt u natuurlijk een cadeaubon van Sodaliet vragen aan Sinterklaas of aan de kerstman. Ik maar er graag een voor u, maar weggeven kan natuurlijk ook.

Ik trek de maandaanbieding van november nog een maand door zodat ook u een afspraak kunt maken voor deze heerlijke behandeling. Als ik u niet meer zie, dan wens ik u een gezellig Sinterklaas feest en een fijne kerst, kijk uit met vuurwerk en geniet van elkaar.

Maandaanbieding december,

Een combinatie van de warme edelstenenwarme olie, en een totale lichaamsmassage inclusief hoofd maakt deze behandeling compleet. Ik gebruik tijdens deze massage een heerlijk geurende etherische olie, ( meditatie-speciaal van volatile).

In deze etherische blend zit o.a.Bergamot, kaneel, laurier, lemongrass en sandelhout.
De combinatie van deze oliën vergemakkelijkt een totale ontspanning, zodat de dingen van de dag even op de achtergrond raken. Na alles te hebben losgelaten, is de blik op het dagelijkse leven verhelderd.

In tegenstelling met de Hot Stone kan de Jade Stone massage, het gehele jaar gegeven worden. De edelstenen hebben een  intensieve helende kracht, en kunnen spanning en blokkades opheffen, ook  geven ze een diep gevoel van ontspanning.
Ze ondersteunen bij vermoeidheid, depressie, neerslachtigheid maar verzachten ook de pijn van reumatische klachten, hoofdpijn en menstruatiepijn.

Jade staat voor liefde en harmonie, en kan ook na de 14e week van de zwangerschap heel goed gegeven worden.

De Jade Stone massage is beslist mijn favoriet, ik laat u er graag kennis mee maken.

Belangrijke eigenschappen van de stenen zijn:

  • Jade stimuleert de nierfunctie , hierdoor ondersteunt Jade de afvoer van afvalstoffen.
  • Jade werk o.a. op de hart chakra en bevorderd liefde en tolerantie.
  • Jade is ontstekingsremmend.
  • Jade werkt goed bij menstruatie problemen.
  • Jade helpt bij geestelijke vermoeidheid of onrust.
  • Jade verlicht bij hoofdpijnen.
  • Jade verzacht reumatische pijnen.
  • Jade herstelt en reinigt.
  • Jade geeft je levenslust en stemt je positief.

Tevens kunnen de stenen ook koud gebruikt worden en hebben ze een verkoelende werking.

Wat kunt u verwachten van de Jade Stone Massage.

U neemt plaats op de massagetafel. ( trek altijd wat ouder ondergoed aan met oog op de olie.)

De stenen zijn dan al goed verwarmd op een elektrische plaat.

Uw rug, armen, benen, voeten, en hals maken kennis met de Jade stenen. Daarnaast krijgt u een fijne hoofdmassage en zet masseer ik uw voeten met een fijne balsem.

Door de warme olie en de warme stenen, is deze massage bijzonder aangenaam.

Graag tot ziens in de salon.

In de maand december kunt u voor deze behandeling langskomen en betaald u €52,–
De behandeling duurt 60 minuten.

Deze aanbieding staat ook op de facebook pagina van de salon en mag zeker gedeeld worden.

——

Heeft u nog boeken liggen en mogen deze geruild worden in de minibieb voor de deur, dan zou ik dat heel leuk vinden. Natuurlijk kan ik ze, als de Minibieb vol ligt even bewaren en ze er later in zetten, alvast bedankt.

 

Nog een gezond receptje voor de feestdagen nodig deze maand, kijk eens op de website van de keuken van Annemieke of in haar laatste boek Boost, die bomvol staat met tips, recepten en uitdagingen?

 

Gezond en lekker.

 

Boost!