Maandaanbieding december 2020

Goedemiddag,

Ik zit met een warme beker thee, achter mijn laptop. Buiten hangen de vetbolletjes in de boom en de diversiteit van vogels zorgt ervoor dat mijn aandacht afdwaalt en de maandaanbieding wat langer duurt dan ik dacht. Laurens en ik hebben de kerstboom al neergezet, gewoon omdat we zin hadden in vrolijkheid. Hier en daar een een kerstster, kaarsen, lampjes en een kerstfilm via netflix zo komen we de donkere maanden wel door. We moeten het toch zelf doen nu de kerst met de hele familie e/o vrienden  niet door kan gaan. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe jullie het gaan vieren en zou een Whatsapp of e-mailtje zeer waarderen. Ik hoor graag hoe het met u gaat.

Aangezien we allemaal de aanraking missen wil ik graag de voordelen van een massage benoemen.

  •  Ontspanning: Een massage is heel gezond voor uw lichaam. Daarom is het verstandig om uw lichaam structureel te laten masseren.
  • Spanningsklachten en stress: Een massage is daar een heel doeltreffend middel voor. Het stresshormoon wordt verminderd, daardoor kan het lichaam de kans krijgen zich te ontspannen en te herstellen.
  • Beter slapen : Tijdens een massage wordt serotonine geproduceerd. Dit hormoon zorgt ervoor dat uw stemming, emotie, eetlust, zelfvertrouwen en ook slaap verbetert.
  • Verbeter uw immuunsysteem:  Door massage wordt uw weerstand tegen ziektes beter. Er worden meer witte bloedlichaampjes aangemaakt en het stresshormoon cortisol wordt verlaagd.
  • Bloedcirculatie: Een massage activeert de bloedsomloop. Hierdoor krijgen de spieren, organen, botten en huid meer verse voedingsstoffen. Uw bloeddruk wordt genormaliseerd.
  • Beter in je vel zitten: Uw huid wordt elastischer doordat spanningen in het bindweefsel worden los gekneed tijdens een massage. De doorbloeding in de huid wordt beter waardoor de kleur en uitstraling van uw huid een boost krijgt.
  • Gespannen spieren: Massage verzacht pijnlijke en stijve spieren omdat blokkades en spanningen los gekneed worden.
  • Gelukkiger: Stoffen als serotonine en endorfine komen vrij tijdens een massage. Dit worden ook wel de ( gelukshormonen ) genoemd, u voelt u prettiger.
  • Afvalstoffen:  Doordat de bloedcirculatie en de lymfevaten worden geactiveerd tijdens de massage, kunnen afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Ik hoop dat ik u over de steep heb gehaald, er zijn tal van redenen om juist nu in deze periode even tijd te nemen voor een fijne massage. Natuurlijk kunt u een massage ook cadeau geven aan iemand die het ook kan gebruiken. Denk aan een leuke bon voor onder de kerstboom. Vergeet nooit goed te drinken na een behandeling zodat de afvalstoffen u lichaam kunnen verlaten.

De maandaanbieding: Een ontspanningsmassage van een uur met een heerlijke etherische olie naar wens, zachte honing voetenbalsem en een ontspannen hoofdmassage voor €42.50 neemt u er een cadeaubon bij voor dezelfde massage is het samen €80,-