Is Sodaliet al weer open?

Wat fijn dat u op de website kijkt, dat betekend waarschijnlijk dat u toe bent aan ontspanning of u heeft last van u lijf en wil graag een behandeling boeken. Helaas het kan en mag nog niet! Hoe ontzettend ik u mis, de behandelingen geven mij ook energie en ik word er zen van. Vreemd eigenlijk, je kunt zo verlangen naar een vakantie, en nu hebben we die vrijheid en denk je alleen maar aan je werk en de gezelligheid met klanten.

Samen met mijn man, soms de buurvrouw, een vriendin, mijn zoon Rick of schoondochter Lisanne loop ik heel wat kilometers. Lekker de natuur in, we zoeken altijd een rustig plekje op, waar weinig wandelaars zijn. Heeft u zin om een keer samen te lopen, dat kan hoor. We houden afstand en kijken wat de mogelijkheden zijn, spreken ergens af of lopen bijvoorbeeld richting de doesburgermolen.

Heeft u last van uw rug, nek of schouders en is er niemand die u even een beetje kan masseren, probeer dan eens het volgende: Ga op de grond liggen of ga tegen een muur aan staan, pak een tennisbal en leg / zet de bal op de grond of tegen de muur, leun met de pijnlijke plek tegen de bal aan en beweeg een beetje. Druk tegen de bal als het iets harder mag, laat de bal de plek masseren d.m.v. uw eigen lichaamsgewicht.

Succes hiermee, ik hoop u natuurlijk snel weer te zijn maar als ik reëel ben denk ik dat het nog wel even gaat duren.

Vanuit hier een warme groet, blijf voorzichtig en gezond.

Liefs Brenda