Maandaanbieding december

 

Omdat ik u zo waardeer, probeer ik het dit jaar nog een keer.

Een rijmpje vind ik altijd wel leuk, of doet dat mijn maandaanbieding afbreuk?

Het jaar is alweer bijna voorbij, er zijn weer heel veel nieuwe klanten bij.

Natuurlijk vind ik dat fijn, ik ben er voor groot ,maar ook voor klein.

Vele ruggen heb ik dit jaar gezien, dat had ik echt niet kunnen voorzien.

Ik ben altijd blij als ik helpen kan, samen bespreken we een behandel plan.

Wat erg leuk is zijn de zwangere dames, tja het zijn momentopnames. Maar als je de kleine ziet bewegen, heb ik daar niets op tegen. Een lach van de mama en van mij, van masseren word je blij.

Tijdens de hoofdmassage zie ik vele kleuren haar, eigenlijk vind ik nooit iets raar.  Door stress en spanning kunt u last krijgen van uw hoofd, door de massage word u ontspannen, laat me die gedachtes verbannen.

In de decembermaand valt er veel te shoppen, en mag u gerust weer bij mij aankloppen, als de voeten moe zijn van al dat lopen en u geen zin meer heeft om iets te kopen. Een voetmassage is o zo fijn, na regen komt weer zonneschijn.

Het is nog maar een korte maand, en wat me leert doorgaand, dat er heel wat cadeaubonnen de deur uit gaan, die u dan weer kunt schenken aan,…. iemand die u dierbaar is, dan hoeft u niet te zoeken tot Sint- Juttemis. Ik verpak het voor u in een tas, nee geef maar geen tegengas. Het is echt een leuk cadeau, u loop hiermee geen risico!

Daarom deze maand bij mij, een cadeaubon met een tasje erbij, met een strikje en een kaart, dan ben je echt geen gierigaard.
U maakt ze reuze daarmee blij, en ik heb er weer een nieuwe klant bij. Komt u dat de volgende keer bij mij, leg ik er €2.50 bij.

Lieve klant, een mooie maand, bovenstaand was misschien niet zo diepgaand, maar wel een leuk rijmpje voor de decembermaand.

Mocht ik u niet meer horen of zien, in het jaar 2019, dan wens ik dat we elkaar, weer zullen zien het volgend jaar.

Ik masseer u dan weer fijn, en uw rug  doet minder pijn.

Een lieve groet,
Brenda.

PS: Ook deze maand is er weer een #winactie. Vorige maand won Kirsten de maandaanbieding, deze maand deel ik een cadeaubon uit van €15,- de winnaar wordt 31 december bekend gemaakt. Ga naar de facebookpagina of instagram van de salon en doe mee, succes.