Maandaanbieding januari 2020

Welkom op de site van Sodaliet,

Allereerst wil ik u graag een prachtig 2020 wensen, met veel gezondheid, liefde, en ontspanning.
Natuurlijk hoop ik u ook dit jaar weer te zien in de salon. Heeft u fijne feestdagen gehad, wij wel hoor, we zijn terug van weggeweest, even een korte pauze voor we het nieuwe jaar weer starten.

Na de kerst zijn mijn lief en ik naar Honfleur geweest. Wij vinden het heerlijk om een beetje in de omgeving rond te rijden en hier en daar te stoppen. We waren neergestreken in een wellness hotel, zwembad, sauna, massage, hammam, even aan ons zelf gedacht. Nu 1 januari hebben we er weer zin in, we zijn alle twee weer opgeladen.

Kennisgeving:
Helaas heeft de gemeente Ede ervoor gekozen om de EdeDoetMee website aan te scherpen. Komt u via de gemeente langs, dan zal u Sodaliet in het jaar 2020 niet meer op de lijst zien staan, ik vind dat bijzonder jammer voor u, maar die keus ligt niet bij mij. Natuurlijk kunt u t/m juni 2020 langskomen met u tegoed van 2019.

Nieuw:
Afgelopen maand het ik leuke cursussen gedaan. Zo kunt u nu binnenkort uw wenkbrauwen in de salon met Henna laten verven en moduleren, en is het lijstje van harsen wat uitgebreid, kijk voor meer informatie onder het kopje sugarin  op de website.

*Voor de Henna wenkbrauwen, zoek ik wat dames die het leuk vinden om ( proef ) te liggen, dit kan ook zonder dat we gaan verven.
Het gaat om uitmeten, het bepalen van een kleur en moduleren. Wil u ze wel geverfd hebben, dan vraag ik een kleine bijdrage van €10,-
Er gebeurd niets wat u niet wil. U beslist!

Dit jaar heb ik de tarieven iets aangepast, heeft u een afspraak, kom dat niet voor een verrassing te staan, kijk er even naar.

Maandaanbieding januari

Traditie getrouw kunt u in de maand januari, één keer €5,- korting krijgen op een door u gekozen behandeling.

Vanaf 6 januari is de salon weer open.

Voor nu, nog een paar mooie dagen,

Brenda