Maandaanbieding februari

 

Goedemorgen,

Wat is het snel gegaan deze maand. Een leuke maand dat zeker, in december had ik o.a. een training gevolgd om de wenkbrauwen te modelleren e/o verven met henna.  Op de facebookpagina  van de salon en op instagram, deed ik een oproepje voor modellen, daar werd gelukkig goed op gereageerd. Afgelopen weken heb ik een leuke afwisselende maand gehad en vele wenkbrauwen keurig gemaakt, u kunt hiervoor dus ook terecht in de salon met of zonder verven, dat is aan u.

Ook kunt u naast de massages, gezichtsbehandelingen en ( verven / modelleren ) van wenkbrauwen terecht  voor het harsen ( sugaring ) van uw lichaam.

Goed de maandaanbieding

De pitjit muca ( een indonesische fase-lift gezichtsmassage ), daarnaast geef ik aandacht aan uw schouder, nek en bovenkant rug door het te masseren met Jade stenen en mijn handen. We sluiten af met een hoofdhuidmassage.

De Pitjit Muka is een uitgebreide Indonesische gezichtsmassage die bestaat uit verschillende onderdelen. Er word o.a. gewerkt op de gezichts drukpunten ( d.m.v. acupressuur ) en strijkingen op de meridianen, daarnaast gebruik ik de Jade stone’s, gezichts cupping,  ijsbollen, en warmte kompressen.

De massage stimuleert en reinigt de klieren en vaten  in het gezicht. Overtollig vocht kan namelijk op ten duur, een grauw, vaal en futloze blik geven. Hij werkt uiterst ontspannend,  kan hoofdpijn klachten verminderen, doorbloeding activeren, en afvalstoffen afvoeren.

Pitjit Muka is een face-liftende massage, zonder dat u chirurgische ingrepen ondergaat en geeft u weer de jeugdige, frisse blik en uitgeruste uitstraling.

Waar rekening mee te houden.
Als u voor deze behandeling langs komt, mag u thuis uw make-up verwijderen.

Deze behandeling duurt 60 minuten en kunt u in de maand februari boeken voor €45,- 

 

Wilt u uw wenkbrauwen laten stylen met hars, dan kan dit voor €10.00 met touw €12.50

Wilt u ze ook laten verven in de maand februari dan dit inclusief stylen voor  € 25,-