Maandaanbieding maart

 

Februari was een drukke maand, mijn zoon Rick en schoondochter Lisanne kregen de sleutel van hun koopwoning eerder dan was aangegeven. Ik was erg druk in de salon en kon daardoor alleen in het weekend helpen, dat was wel een beetje jammer. Toch ben ik dankbaar dat ik een leuke baan heb, wat ik met erg veel plezier doe, en er heel veel verschillende mensen door mijn voordeur binnen komen. Iedereen heeft wel een mooi verhaal. Nu hoor ik geluiden van voorzichtigheid met betrekking op het virus, ik begrijp dat wel. In de salon let ik altijd op de hygiëne, maar zeker nu doe ik dat extra. Zo heb ik heb bij de voordeur in het toilet en in de salon witte flacons met desinfecteer staan die ook u mag gebruiken, de handdoekjes in het toilet zijn vervangen door disposable  papier en ik haal nog iets vaker dan normaal een fris doekje door de salon.

Een verzoek aan u:
Voelt u zich niet fit, bent u zweterig, erg aan het hoesten, grieperig zeg de afspraak dan af, en wacht tot u weer beter bent. Dit is voor u, de volgende klanten en voor mij verstandiger.

De maandaanbieding

Deze gezichtsbehandeling biedt u veel. Een nek- schouder- hoofd- gezicht en klein stukje bovenrug massage, daarnaast een geweldige uitgebreide gezichtsbehandeling. Als het masker intrekt masseer ik uw handen en voeten. Leest u meer hieronder.

 • U ligt lekker op een verwarmde massage tafel, dit is prettig voor u rug en het ontspant uw spieren. Een geur uit de Franse Provence ( lavendel ) draagt mee aan deze ontspanning.
 • Dan beginnen we met een zachte reinigingsmelk, die op milde en effectieve wijze o.a. vuil en onzuiverheden verwijdert. De melk is rijk aan natuurlijke hydraterende en verzorgende bestanddelen.
 • Met de schuimende Foaming Cleanser die heerlijk geurt naar Sinaasappel en Sandelwood maken we het gezicht met een cleansing brush weer schoon.
 • Vervolgens krijgt u een heerlijk warme olie gezicht, hals, schouder en decolleté massage, met een vleugje lavendel.
 • Nu word een sterk voedend en verstevigend gezichtsmasker met een pencil  opgebracht en heeft de warme provinciaalse geur roos. Dit masker mag 15 min intrekken.
 • U mag genieten terwijl ik uw handen en voeten  verwen met de Spa Body Butter van FM en de podostar voetbalsem.
 • Daarna gaan we met een intense verfrissende Soft Lotion waarin Aloë Vera zit aanbrengen. Deze geeft een kalmerende werking en is een weldaad voor uw huid.
 • We sluiten af met een Aloë vit emulsion waarin vitamine A/B/E zit, deze gaat uw huid voeden, hydrateren, de weerstand verhogen, en vervroegde huidveroudering tegen.
  Een geweldig product voor een uitgeputte en vermoeide huid dit geeft een verbeterde en geweldige uitstraling. Deze emulsie is goed te gebruiken voor zeer gevoelige huiden.
 • Of we sluiten af met de Rich Revitaliser een herstellende en versterkende dagcrème voor de rijpere vrouw, hij heeft een anti aging effect en is ook te gebruiken als nachtcrème en beschermt de huid.

Deze behandeling duurt 75 minuten u kunt het in de maand maart boeken voor €49.50 

Waar rekening mee te houden.
Als u voor deze behandeling langs komt, mag u thuis uw make-up verwijderen.

Wilt u uw wenkbrauwen laten stylen met hars, dan kan dat voor €10.00  ( geef dit van te voren even aan ).
Wilt u ze ook laten verven in de maand februari dan dit incl stylen voor  € 25,-