Geen maandaanbieding april

Hallo lieve klanten,

Ik zit achter mijn laptop en bedenk me dat dit de 1e keer in al die jaren is dat ik u geen maandaanbieding kan sturen. Vorige maand was ik nog elke dag druk aan het werk en luisterde ik naar mooie verhalen die jullie delen tijdens een bezoekje aan de salon. Nu staan we ( mijn man en ik ) elke dag op, ontbijt ik heel rustig, neem nog een extra beker thee, rommel een beetje in de tuin, luister naar interessante webinars, bel met een vriendin, geef de buiten vogels wat voer, ruim het huis een beetje op en pak een boek of ga ik schilderen. Gelukkig had ik nog een hele stapel boeken liggen die ik nog kon gaan lezen. Ik ben maar iets luchtigs gaan lezen van Santa Montefiore.

Nu met dat mooie weer proberen we elke dag een stukje te gaan lopen, even de bossen in. In het weekend is het te druk, dan blijven we daar ver weg van. Als ik het zo terug lees lijkt het op een adempauze, toch zijn het zorgelijke tijden. Je hoopt dat het snel over gaat maar weet dat het niet zo vlug gaat gebeuren. De salon is dicht en afhankelijk was dat tot 6 april, maar we weten nu dat ik voorlopig niet aan het werk ga. Ook ik hou me netjes aan de regens  Het is belangrijk dat we allemaal gezond blijven, u maar ook ik en onze dierbare.

Ik zou het ontzettend fijn vinden om iets van jullie te horen, ik mis de gesprekken namelijk heel erg. De meeste van u zie ik om de zoveel weken dus laat even weten hoe het met u gaat, wat u zoal doet, en of u nog leuk ideetjes hebt, mooie foto’s van uw tuin of van een wandeling in het bos, gewoon even contacten.

Bedankt alvast super lief!

Blijf gezond, kijk goed uit, maak de juiste keuzes en we zien elkaar weer zodra het veilig is.

Heel veel liefs,
Brenda

PS Ben je zwanger, geen ontspannen periode nu, daarom voor jou iets om over na te denken, misschien is dit iets wat je zou kunnen proberen.