Maandaanbieding februari

Een warm welkom voor mijn lezers.

Een kennis van me schreef,… ik start januari met het kritische bekijken van mijn nieuwsbrieven, ik ontvang er te veel, en dat zag ik op Facebook vaker voorbij komen. Ik ben daarom heel erg dankbaar dat mijn nieuwsbrief nog steeds leest.

Omdat we in een koude periode van het jaar zitten, hebben vele mensen de verwarming iets hoger staan, dit geeft vaak een reactie op de huid. We krijgen last van een schilferige en jeuk huid. De kou en onze levensgewoontes in de winter veroorzaken de uitdroging. Ik wil daarom de maandaanbieding daarop aanpassen.

Maandaanbieding februari.

De etherische olie Kamille, Ylang Ylang en Jasmijn laten zich goed mengen. Samen met de amandelolie geeft dit geurige mengsel weer een boost aan uw huid.

Kamille heeft o.a. een kalmerende en verzachtende werking op een overgevoelige huid, en werkt bij allergieën, nervositeit, prikkelbaarheid, stress en slapeloosheid.

Ylang Ylang werkt o.a. koortswerend en is weerstand verhogend, en werkt bij een onzuivere of geïrriteerde huid, depressiviteit, stress, angst en slapeloosheid en heeft een bloeddrukverlagend effect.

Jasmijn  wordt o.a.  gebruikt bij een droge of gevoelige huid, bij hoesten of heesheid, pijnen tijdens de bevalling, depressie of geestelijke uitputting, is rustgevend en angst verdrijvend. geeft zelfvertrouwen en kan emotioneel gesloten deuren weer openen.

Deze drie etherische oliën meng ik met amandelolie ( omega 3 en 6 ), maar er is natuurlijk een alternatief voor mensen die amandelolie ( noten allergie )  niet verdragen. Als massageolie kan amandelolie de zenuwen kalmeren en angst en stress verminderen. Het ook erg goed is voor kleine huidproblemen als een droge huid of herpes.

Een ontspanningsmassage van 75 minuten met dit heerlijke etherische mengel, kan in de maand februari al voor €42.50

*Zoals vaste klanten weten, de thee staat altijd voor u klaar.