Maandaanbieding januari 2017 en,……

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

Een hele goede gezondheid, liefs van de dierbare om u heen, en belangstelling voor wat u doet, genegenheid, en warmte, maar natuurlijk ook gezelligheid, en mooie inzichten, vaardigheden, en handelen op de juiste momenten.
Ik wens u kracht om niet te oordelen, en biedt eens vaker een luisterend oor, ga lekker bewegen als u kan, geniet van een leuke baan of ondernemingslust, en heel veel energie. Kiest u voor tevredenheid of voor een fortuin, in beide gevallen wens ik u geluk.

Als ik kijk naar mezelf, dan ben ik heel tevreden met wat ik om me heen heb.
Afgelopen jaar heeft mijn man, en ik ook een beetje, een kleinzoon gekregen, Mats een prachtig manneke.
Heb ik weer heel veel nieuwe klanten in de salon blij kunnen maken.
Heeft mijn zoon Rick zijn meisje Lisanne ten huwelijk gevraagd, en zei ze Jaaaaa!!!
En hebben we hele mooie mensen ons ons heen die er in bijdragen dat het leven een feestje is.

Ook in het nieuwe jaar krijgt u één keer per maand de nieuwsbrief met daarin de maandaanbieding.
De trouwe klanten weten het al,……….

Met de maandaanbieding januari boft iedereen.

Komt u langs in januari, dan krijgt u op iedere behandeling €5,- korting.
U mag zo vaak komen als u zelf wilt.
Koopt u een cadeaubon en wilt u gebruik maken van de korting, dan moet de behandeling in januari plaats vinden.

Ook in 2017 bent u van harte welkom in de salon, en staat de thee voor u klaar.