Maandaanbieding februari

De kop is er af, januari 2016 laten we alweer achter ons.
Ik vind het niet zo heel erg dat we tot op heden (in omgeving Ede) geen pak sneeuw gezien hebben, ik hou er niet zo van. Vorige week heb ik zelfs heerlijk in de tuin gezeten met een theetje en verwarmende de zon op mijn lijf. Mijn partner is intussen gelukkig weer terug van zijn reis uit India en heeft weer prachtige etherische oliën meegenomen. Met een lijstje van mij in zijn handen, heeft hij op één na alles kunnen meenemen. Ben er zo blij mee! De geuren uit India zijn toch anders dan hier in Nederland, ze ruiken voller en warmer, maar soms ook minder helder. Ik laat dus niet alles uit India over komen. Ik word ook blij van Volatille.

Wilt u in de maand februari gemasseerd worden met één van de mooie nieuwe etherische oliën uit India? U bent van harte welkom!

Aromatherapie - Wellness salon sodaliet.nl

De maandaanbieding februari
75 minuten ontspanningsmassage met de etherische olie Ylang Ylang.

De warme zoete geur roept gevoelens op van vrede en ontspanning, zorgt voor een harmonische en rustige sfeer en draagt bij aan een goede conversatie onderling (zeker bij mensen die regelmatig onder spanning staan). Ylang ylang heeft tevens een bloeddruk verlagende werking, het bevordert de nachtrust, is koortswerend en weerstand verhogend. Het wordt ook wel gebruikt bij futloos en afbrekend haar, een geïrriteerde huid, broze nagels, hartkloppingen, menstruatie- en overgangsproblemen.

Ylang ylang kunt u beter niet gebruiken als u zwanger bent of een lage bloeddruk heeft.

Tip: Wilt u het gebruiken als haarmasker of voor uw nagels, gebruik dan 50 gram kokosolie en 6 druppels Ylang Ylang.

In de maand februari is deze 75 minuten ontspanningsmassage te boeken voor €42,50.

U kunt eenvoudig een afspraak maken via het contactformulier.
*Vanaf januari 2016 zijn enkele tarieven iets aangepast. Heeft u al een afspraak staan, kijk het dan even na.

Meer info over de soorten massages en de tarieven vindt u op de pagina’s “soorten massages” en de “tarieven”.

Graag tot ziens in de salon,

Brenda | 06-27486626

PS
Ik zou het leuk vinden als u uw ervaring met anderen deelt op de Facebookpagina van de salon. Regelmatig treft u daar ook andere wetenswaardigheden waaronder leuke websites, dingen te doen in Ede, interessante boeken, fijne massages, win acties, enzovoorts.


Kortingskaart
cadeaubonnen, stempel- en kortingskaartenIn de salon krijgt u een korting kaart als u met enige regelmatig langskomt. Bij elke behandeling krijgt u een stempel, vraag er gerust om! Een volle kaart is €7,50 waard. U heeft een jaar om deze kaart vol te krijgen. Daarnaast krijgt u voor het aandragen van een nieuwe klant, €2,50 korting op uw volgende behandeling. Laat deze nieuwe klant even aangeven dat ze via u komen, dan maak ik er een notitie van. U kunt een 5 strippen kaart aanschaffen voor diverse massages. Heeft u een verjaardag, en weet u geen origineel cadeau, wat dacht u van een op maat gemaakte cadeaubon? Ik maak er een leuk pakje van en u bent klaar.

De salon is te volgen op Facebook, ik zou het leuk vinden op U daar tegen te komen.
Deel daar gerust wat u van uw massage vond, en vertel een vriend of vriendin waar ze ook zo’n behandeling kunnen krijgen, alvast bedankt daarvoor!!