Maandaanbieding maart

1 maart is een feestdag voor mij, mijn partner is dan namelijk jarig, en dat zijn we aan het vieren.
Gelukkig kan ik rekenen op mijn webdesigner en zorgt ze ervoor dat u gewoon op tijd deze maandaanbieding ontvangt.

Deze maand kunt u genieten van een rug-, nek-, schouder- en gezichtsmassage voor een mooie prijs.
Waar een stevige rugmassage soms gevoelig kan zijn, met name bij de schouders, is de gezichtsmassage heel ontspannend.
Deze gezichtsmassage wordt gegeven met de etherische olie roos.
De vrouwelijke etherische olie roos is een harmoniseerde en opwekkende olie en staat bekend om de antibacteriële en helende eigenschappen. Daarnaast heeft het een gunstige werking op de vrouwelijke organen. Het reguleert de menstruatie en alle emoties daar om heen.
Bovendien is de heerlijk geurende olie roos een wonderbaarlijke aphrodisicum, zeer geschikt voor uw gezicht. Het wordt gebruikt bij vermoeide spieren, stress, overgangsproblemen, nervositeit en geeft een geluksgevoel.
Tijdens de rugmassage kunnen we samen beslissen of we gebruik maken van cupping. (klik op de link voor een video over cupping) Een aantal jaren terug ontmoette ik Anita Shannon tijdens een opleiding op het landgoed van Doug Rasmusson. Anita Shannon heeft mij geïnspireerd om cupping in te zetten bij o.a. vastzittende spieren. Het werkt geweldig!

Deze maart maandaanbieding-massage van ca 75 min kunt u boeken voor €42,50.

 

Aromatherapie - Wellness salon sodaliet.nl

Lees voor meer info over de diverse soorten massages en bijbehorende tarieven op mijn website: Wellness Salon Sodaliet.
Graag tot ziens in de salon,
Brenda | 06-27486626

U kunt eenvoudig een afspraak maken via het contactformulier.
*Vanaf januari 2016 zijn enkele tarieven iets aangepast. Heeft u al een afspraak staan, kijk het dan even na.

PS
Ik zou het leuk vinden als u uw ervaring met anderen deelt op de Facebookpagina van de salon. Regelmatig treft u daar ook andere wetenswaardigheden waaronder leuke websites, dingen te doen in Ede, interessante boeken, fijne massages, win acties, enzovoorts.

 


Kortingskaart
cadeaubonnen, stempel- en kortingskaartenIn de salon krijgt u een korting kaart als u met enige regelmatig langskomt. Bij elke behandeling krijgt u een stempel, vraag er gerust om! Een volle kaart is €7,50 waard. U heeft een jaar om deze kaart vol te krijgen. Daarnaast krijgt u voor het aandragen van een nieuwe klant, €2,50 korting op uw volgende behandeling. Laat deze nieuwe klant even aangeven dat ze via u komen, dan maak ik er een notitie van. U kunt een 5 strippen kaart aanschaffen voor diverse massages. Heeft u een verjaardag, en weet u geen origineel cadeau, wat dacht u van een op maat gemaakte cadeaubon? Ik maak er een leuk pakje van en u bent klaar.

De salon is te volgen op Facebook, ik zou het leuk vinden op U daar tegen te komen.
Deel daar gerust wat u van uw massage vond, en vertel een vriend of vriendin waar ze ook zo’n behandeling kunnen krijgen, alvast bedankt daarvoor!!