Maandaanbieding juni 2021

Goedemorgen / middag,

Fijn dat u tijd heeft voor het lezen van de maandaanbieding
Na een heerlijk vakantie in Limburg waar we heel veel gewandeld hebben in o.a. Maasduinen, tijd genoeg hadden voor het lezen van een paar fijne boeken, en om eerlijk te zijn, wel iets te veel regen kregen dan we hoopte, hebben we ( mijn man en ik) het afgelopen week best heel druk gehad. Hij met zijn werk, en ik met de salon en natuurlijk help ik hem waar ik kan. Vele handen maken licht werk en waren we ( met een leuk team ) net op tijd klaar vrijdag. Afgelopen weekend hebben we, net zoals u waarschijnlijk genoten van de zon. Aangezien mijn stappenteller overuren had gemaakt en mijn voeten aangaven dat het wel even genoeg was, dacht ik aan een voetreflex massage behandeling, gewoon genieten en ontspannen.

Maandaanbieding juni

Als u binnen komt in de salon staat er een voetenbadje met dode zee zout, badolie en etherische olie voor uw voeten klaar, het ontspannen kan beginnen. Vervolgens neemt u zittend plaats op de massage tafel en krijgt u een ontspannen hoofd,- nek,- schoudermassage. Ik gebruik hiervoor de etherische olie lavendel. Uw voeten krijgen een voetreflex massage behandeling, maar ook uw onderbenen worden mee gemasseerd. Na afloop zet ik uw voeten in een 7 kruiden voetbalsem, en zijn ze klaar om te gaan wandelen.

In de maand juni  kunt u voor deze behandeling langskomen en betaald u € 45, –
De behandeling duurt 60 minuten.