Maandaanbieding mei

 

Goedendag,  

Na te hebben genoten van het weekend, begin ik de maandagochtend met het schrijven van de maandaanbieding voor u. Ik was afgelopen weekend bij mijn zoon en schoondochter en kreeg een aantal lavendelplantjes mee, ze zijn nog klein dus alle zon die ze kunnen krijgen is welkom. Ik kan me nog goed herinneren dat ik vroeger dacht,…… als ik later zelf een tuin heb, wil ik heel erg graag veel lavendel, hortensia’s en planten en struiken die insecten trekken, dat is gelukt. Met een meivakantie, Moederdag, Hemelvaartsdag, en Pinksteren, genoeg vrije dagen om van de tuin te geniet, heb ik besloten om de maandaanbieding in mei niet te veranderen, u kun dus ook in de aankomende maand gebruik maken van deze heerlijke massage. Bent u vergeten wat het was, dan kunt u hem hieronder nog een keer lezen.

De maandaanbieding.

Stress speelt een grote rol in ons lijf. Ik kan het vaak voelen tijdens de massages. 

Bamboe massage geeft een diepe ontspanning. Met de Bamboe kan relaxt gemasseerd worden, maar ook heel snel over gegaan worden naar een dieptemassage zodat de spieren goed kunnen ontspannen.

De massage zorgt voor een stimulerende bloedsdoorloop er komt meer zuurstof en voedsel in onze cellen terecht, giftige afvalstoffen worden via het lymfestelsel weer afgevoerd, een positief gevolg op herstel. Het verbetert ook de vochthuishouding en uw ademhaling. Massage helpt ook tegen vermoeide of verkrampte spieren, spanning, stress en kan in combinatie met beweging en dieet onze lichaamscontouren steviger maken.
Ik gebruik tijdens de massage de ontspannende etherische olie lavendel  en masseer uw voeten met zachte honing balsem.

In de maand mei  kunt u voor deze behandeling langskomen en betaald u € 45, –
De behandeling duurt 60 minuten.