Maandaanbieding april

Goedemorgen, 

Alweer een nieuwe maand, ik zie overal al de bolletjes uit de grond komen, en dat geeft me een blij gevoel. Ik kan niet wachten om weer in de tuin te gaan eten en scharrelen. Voor nu lopen we nog regelmatig door de bossen en als het heel slecht weer is, sporten we op zolder. 

Tijdens de Lockdown kreeg ik een e-mail van mijn zorgverzekeraar. Ik kon GRATIS meedoen aan een online leefstijlprogramma​.Omdat ik niet veel om handen had, prikkelde het mijn interesse. Het programma was breed, ik zou een aantal weken recepten ontvangen, en heel erg veel interessante informatie waar ik een jaar lang gebruik van kon maken. De PDF-bestanden kon ik downloaden en de recepten ook. Waarom niet dacht ik, ik ga beginnen. Inmiddels ben ik bezig in module 6 en ben ik nog steeds enthousiast.  
Ik dacht, ik deel het met u, misschien komen we elkaar tegen in de community van het leefstijlprogramma.

Goed nu de maandaanbieding.

Ik heb alweer vele van u gezien en wat was het fijn om weer aan het werk te gaan. Stress speelt een grote rol in ons lijf. Ik kon het voelen tijdens de massages. Wist u dat ontspannende muziek ECHT een reactie op ons heeft, vandaar dat er altijd op de achtergrond iets speelt. Massage, lavendel en ontspannende muziek, een mooie combinatie.

Deze maand wil ik graag de Bamboemassage aanbieden.

Bamboe massage geeft een diepe ontspanning. Met de Bamboe kan relaxt gemasseerd worden, maar ook heel snel over gegaan worden naar een dieptemassage zodat de spieren goed kunnen ontspannen.

De massage zorgt voor een stimulerende bloedsdoorloop er komt meer zuurstof en voedsel in onze cellen terecht, giftige afvalstoffen worden via het lymfestelsel weer afgevoerd, een positief gevolg op herstel. Het verbetert ook de vochthuishouding en uw ademhaling. Massage helpt ook tegen vermoeide of verkrampte spieren, spanning, stress en kan in combinatie met beweging en dieet onze lichaamscontouren steviger maken.
Ik gebruik tijdens de massage de ontspannende etherische olie lavendel  en masseer uw voeten met zachte honing balsem.

In de maand april  kunt u voor deze behandeling langskomen en betaald u €45, –
De behandeling duurt 60 minuten.