Maandaanbieding maart

 

Goedemiddag lieve klanten,

Voor wie het nog niet gehoord had, de contactberoepen mogen weer open. Een beetje emotioneel want ja, ik mag weer aan het werk, ik ben zo ontzettend blij. Vanaf 3 maart kunt u weer langskomen in de salon. Ik word erg blij van de vele berichten en afspraken die ik gisteren avond en vanmorgen heb mogen ontvangen. Het is gewoon een beetje overwelmend.

Persoonlijk vind ik toch dat men heel begripvol naar elkaar is en ook vriendelijk. Als ik in het bos loop, en dat doen we bijna dagelijks, merk je dat tegenliggers netjes achter elkaar gaan lopen zodat je elkaar met genoeg ruimte kunt passeren. Je krijgt daarbij een warme groet, het is alsof we tegen wildvreemde zeggen met een blik, dit kan nog dus laten we er van genieten.

Terug naar de salon, ik dwaal af. Ondanks ik heel erg graag weer wil gaan werken, moeten we ook om onze veiligheid denken, daarom plaats ik niet meer dan drie klanten per dag. Eén in de ochtend, één in de middag en één in de avond. Hierdoor kan de salon voldoende ventileren en heb ik tijd genoeg om tussendoor alles schoon te poetsen.

In de salon, staan 3 ramen op een kier, daarnaast staat er een luchtzuiveringsapparaat aan. Ik zorg ervoor dat het aangenaam warm is, door de tafelverwarming aan te zetten en de salon is lekker warm te houden.

Als we een afspraak maken, vraag ik u om uw mobiel nummer.
De ochtend van de afspraak ontvangt u van mij een WhatsApp met een aantal vragen. U antwoord VOOR u langskomt even, en komt alleen naar de salon toe.
We dragen alle twee een mondkapje en hebben er alle twee heel veel zin in😉 Met goede maatregelingen zijn we samen veilig.

Maandaanbieding maart

Omdat ik denk dat iedereen weer toe is aan ontspanning, nodig ik u uit voor een ontspanningsmassage.
Deze massage is dan ook echt om te ontspannen, niet te stevige rustige efflurages. Ik ga gebruik maken van de veelzijdige etherische olie Lavendel , daarnaast hebben onze voeten het zwaar in de winter, ze zitten dik ingepakt en worden wat droog, ik ga ze daarom in de honingbalsem zetten en het lekker in masseren we sluiten af met een fijne hoofdmassage.

In de maand maart kunt u voor deze behandeling langskomen en betaald u €40,-

Deze aanbieding  staat ​​ook op de facebook pagina van de salon en mag zeker gedeeld worden.

Graag tot ziens

Brenda