Maandaanbieding juni

 

Hallo lieve klanten,

Wat ben ik blij, vanaf 11 mei mocht ik weer aan het werk. Eerst wat onwennig maar ik merk dat het heel erg goed gaat en vooral, dat we goed met elkaar rekening houden. Ik was er een beetje bang voor maar ik kan volmondig zeggen dat iedereen een eerlijk antwoord geeft op mijn vragen voor ze naar de salon toe komen.

Wat kunt u verwachten:
Als u een afspraak maakt krijgt u van mij het protocol toegestuurd, ik heb voorlopig de behandelingen een beetje ingekort en geef momenteel alleen massages op de achterzijde van uw lichaam. Er is nog heel veel mogelijk, dus niet getreurd. Zie hier wat u kunt reserveren.

Ik hoop echt dat ik u weer allemaal snel kan helpen, er zijn nog een paar plekjes vrij volgende week.

Maandaanbieding

Deze maand een heerlijke ontspanningsmassage van 1 uur met de etherische olie lavendel.
Ik maak op de rug gebruik van warme Jade stenen, vooral bij de nek is het heerlijk om de spanning te laten varen.

Een kleine greep uit de talloze werkzaamheden en mogelijkheden met lavendel.

De werking van lavendel.

 • Helpt bij boosheid
 • Uw luchtwegen
 • Kalmerend
 • Uw nachtrust
 • Insectenafweer
 • Gezonde bloedsomloop
 • Verfrissend
 • Misselijkheid
 • Blaasontstekingen
 • Bloeddruk verlagend
 • Een gezonde nachtrust
 • Depressie
 • Hoofdpijn
 • Stress
 • Vermoeide voeten

Lavendel is een heerlijke huidolie, heeft een helende werking bij kleine snij-, schaaf- en brandwondjes, maar ook bij blauwe plekken, eczeem, vermoeide spieren, en is bevorderend voor de doorbloeding. Ook kan het gebruikt worden in de huidverzorging.
Lavendel werkt licht verdovend bij pijn en heeft een ontspannende werking bij alle vormen van krampen, maar ook bij psychische klachten. Het is goed te gebruiken om insecten en parasieten te verdrijven, en het versterkt ons immuunsysteem.

 • De olie laat zich goed mengen ( en versterkt de werking) van bijna alle etherische oliën.

De maandaanbieding van 60 minuten kunt u in de  juni voor €42,50 boeken.

Graag tot ziens in de salon ( ik heb u gemist),
Warme groet,

Brenda