Maandaanbieding juli

Goedemorgen,

Inmiddels heb ik vele van u alweer gezien na de lockdown, fijn ik miste het contact wel. Sommige van de vaste klanten geven  aan dat ze het spannend vinden en nog even willen wachten, begrijpelijk hoor, ik sta nu ook niet te popelen om naar de tandarts toe te gaan, terwijl ik daar normaal geen probleem mee heb.

In de salon heb ik eigenlijk 24 uur per dag de ramen open staat en is de massage tafel aangenaam warm. Zo kan er genoeg frisse lucht naar binnen komen en krijgt u het, op kille dagen niet koud.

Gelukkig pakken de meeste van u de draad weer op en laten zich weer fijn masseren. Waar de één dit doet voor de ontspanning is het voor de ander echt nodig om pijn klachten zoals fibromyalgie, of hoofdpijnklachten te reduceren. Ook kreeg ik veel te horen: ik werk nu thuis maar heb niet de juiste stoel of tafel, daardoor ervaar ik nu last van mijn rug nek en schouders. Fijn dat ik weer kan helpen.

Afgelopen weekend zaten mijn man en ik in de tuin te genieten van het weer, de planten en bloemen. Laurens had een hele drukke werkweek gehad en ik vroeg hem of hij het fijn zou vinden als ik zijn voeten even masseerde. Hij sloot zijn ogen en ik zag de ontspanning op zijn gezicht komen, zo mooi. Voetreflex is echt heel fijn en zo ontspannend en dat breng mij op de maandaanbieding.

De maandaanbieding

We beginnen met het reinigen van de voeten een badje van warm water, dode zee zout, badolie en etherische olie laten de voeten ontspannen daarna krijgt u voetreflex behandeling, u kunt deze liggend of half zittend ontvangen. Vervolgens schub ik uw handen en masseer ze met een heerlijk zachte aloë vera emulsie. We sluiten af met een een zachte Indiase hoofdmassage. Tijdens deze massage werken we op de reflexzones van uw voeten, handen en hoofd. U zal na de behandeling ontspannen en soms een beetje rozig naar huis gaan.

De maandaanbieding juli kunt u voor €49,50 boeken en duurt 70 minuten.

Graag tot ziens
Brenda

Deze maandaanbieding staat ook op de facebook pagina van de salon en mag zeker gedeeld worden, graag zelfs.
Alvast enorm bedankt daarvoor.