Maandaanbieding augustus & september

Goedemorgen,

Lezers van de Facebook  en Instagram pagina van de salon, hebben het al voorbij zien komen, er is een nieuwe behandeling bij gekomen.
Samen met Wilma ( een collega ) vertrokken we vroeg naar Krimpen aan de IJssel. Christina Soemarnie die we vorig jaar op de beurs waren tegen gekomen gaf daar les, ze heeft meegedaan met een internationale kampioenschap en heeft met haar Bamboe massage een gouden medaille gewonnen.
Een warme vrouw, met een goed gevoel voor humor en een heleboel kennis die ze graag met ons deelde.

U snapt het natuurlijk al, ik wil u heel erg graag kennis laten maken met de BamboeSage.

Maandaanbieding

In de maand september kunt u langs komen om deze massage te ervaren.
Ik behandel de achterzijde van u lichaam, rug, nek, schouders, armen handen, benen en voeten.
Tijdens deze behandeling gebruik ik de etherische olie Ylang Ylang een warme geur die zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer.  Vind u de zoete geur niet prettig dat kunnen we natuurlijk een andere etherische olie gebruiken bijvoorbeeld Lemongrass een frisse, optimistische geur of Niaouli werkt rustgevend, kalmerend, en harmoniserend het brengt u tot rust. We sluiten af met een hoofdmassage.

De maandaanbieding september met etherische olie kunt u voor €45,-  boeken en duurt 60 minuten.

Een op maat gemaakt fles massage olie met de etherische olie die we gebruiken €7.50 fijn om je mee in te smeren en de geur van de massage nog even terug te halen.

Graag tot ziens
Brenda

Deze maandaanbieding en win acties staan op de facebook pagina van de salon en mag zeker gedeeld worden, graag zelfs. Alvast enorm bedankt daarvoor.