Maandaanbieding oktober

Goedemiddag,

De donkere dagen komen er weer aan en de verwarming wordt aangezet. Sávonds branden we een paar kaarsen en doen de lampen weer iets vroeger aan. Ik trek een dekentje over mijn benen en denk aan de kinderen, 8 november zal er weer een kleinkind geboren worden als het goed is, hoe gaan we dat nu doen? We mogen niet naar het ziekenhuis komen en thuis moeten we natuurlijk netjes aansluiten in de rij. Het komt vast allemaal goed maar soms denk je er toch even aan.

Hoe gaan we het nu doen in de salon….
Ventileren is belangrijk, dat zal ik ook zo veel mogelijk doen. Op sommige dagen kunnen de ramen open blijven staat maar er zullen ook dagen zijn dat het te fris is. Op die dagen zal ik voor en na u komt de ruimte ventileren, als u binnen komt staat er een ventilatie apparaat van Philips met 3 filters waaronder een hepa filter aan.  U kunt alle coronaregels lezen op de website. Samen zorgen we ervoor dat de behandeling veilig en heel ontspannend is.

Gelukkig zijn vele van u langs geweest voor een fijne massage, misschien zou u op google een review willen achterlaten als u genoten heeft van de behandeling, alvast bedankt daarvoor.

De maandaanbieding oktober was niet moeilijk om te bedenken.
U ligt lekker op een verwarmde massage tafel, vervolgens voelt u de warme massage olie over u rug glijden en ruikt u de etherische olie lavendel ( de geur kan ook aangepast worden ) warme jade stenen ontspannen niet alleen uw spieren maar ook u geest. Even een momentje voor uzelf, niets moeten alleen luisteren naar een relax muziekje, voelen en ruiken. Ik masseer u achterzijde van uw lichaam en sluit of met een heerlijke hoofdmassage.

Belangrijke eigenschappen van de Jade stenen zijn:

  • Jade stimuleert de nierfunctie , hierdoor ondersteunt Jade de afvoer van afvalstoffen.
  • Jade werk o.a. op de hart chakra en bevorderd liefde en tolerantie.
  • Jade is ontstekingsremmend.
  • Jade werkt goed bij menstruatie problemen.
  • Jade helpt bij geestelijke vermoeidheid of onrust.
  • Jade verlicht bij hoofdpijnen.
  • Jade verzacht reumatische pijnen.
  • Jade herstelt en reinigt.
  • Jade geeft je levenslust en stemt je positief.

Tevens kunnen de stenen ook koud gebruikt worden en hebben ze een verkoelende werking.

De maandaanbieding oktober met etherische olie kunt u voor € 45,- euro boeken en duurt 60 minuten.

* Een op maat gemaakt fles massage olie met de etherische olie die we gebruiken € 7.50

Graag tot ziens 
Brenda

Deze maandaanbieding  en win acties staan ​​op de facebook pagina van de salon en mag zeker gedeeld worden, zelfs zelfs. Alvast daarvoor enorm bedankt.