Maandaanbieding oktober

 

Hallo en goedemorgen, fijn dat u de maandaanbieding leest.

Toen we zondagavond 29-9 thuiskwamen, was de tomatenplant, die zeker 180 hoog is en vol met tomaten zat ongevallen, zo jammer, door de regen was hij denk ik te zwaar geworden. Ik had hem nog gespaard tijdens de eerste snoei ronde. Stiekem hoopte ik op nog een mooie zonnige week en een laatste mand met tomaten voor een heerlijke pan soep. Ook liggen er grote mooie herfstbladeren in de tuin, warme kleuren en geuren echt herfst, dat deed me beslissen om tijdens de maandaanbieding te gaan masseren met kruidige etherische geuren en  warme Jade stenen.

Maandaanbieding oktober

Ik gebruik tijdens de massage  warme geuren die de zintuigen prikkelen een blend van kruidige etherische olie die geurt naar een winterse boswandeling, daarnaast masseer ik met warme jade stenen, het is een verwennerij voor uw lichaam.

Ik masseer de achterzijde van uw lichaam, rug, nek, schouder en hoofd, armen, handen, benen, en uw voeten zet ik in de honing crème. Daarna draait u zich om en neem ik nogmaals uw schouders mee in de massage, uw hals en gezicht en krijgt een fijne hoofdhuid massage.

U kunt deze behandeling een winterse maandaanbieding zelf boeken maar natuurlijk ook cadeau geven door middel van een cadeaubon.

*Etherische olie boswandeling  is een blend gevuld met cederhout, den, litsea en sandelhout. Het doet denken aan ruimte, vrijheid, warmte en diepgang. Het voert een mens die zichzelf voorbij gelopen is mee naar een rustig bos. Het is rustgevend en neemt angstige gevoelens weg.Dit mengsel doet denken aan ruimte, vrijheid, warmte en diepgang. Het voert een mens die zichzelf voorbij gelopen is mee naar een rustig bos. Het is rustgevend en neemt angstige gevoelens weg.

  • Litsea wordt o.a.gebruikt bij: angst, depressie, spierpijn, koude rillingen, hoofdpijn, hoge bloeddruk, onrustig zijn, nerveuze spanningen en stress. Het is een rustgevend olie.
  • Cederhoud wordt o.a.gebruikt bij :hoesten, blaasontstekingen, een vette huid, eczeem, angst, haaruitval, zwangerschaps triemen, spanning, stress, nervositeit, uitputting, vermoeidheid, slapeloosheid, afgebroken nagels.
  • Sandelhout wordt o.a. gebruikt bij:stijve spieren, herstel na ziekte, spanning, depressie, droge handen, vermoeidheid, rimpeltjes en striae.
  • De voetmassage met een zachte verzorgende honingcrème voor ruwe en schrale voeten een vochtinbrengende crème die zorgt voor een tot 24 uur aanhoudend vocht inbrengende werking. Bevat honing van Nederlandse honingbijen en zoethoutwortelextract voor een kalmerende werking.
  • De hoofdhuid en gezichtsmassage deze voelt u het beste als u stil bent en de ogen sluit. Geniet van de warme jade stenen de pittige herfstgeur van de etherische olie en een zachte massage door u haren en iets steviger in de hals.

Deze winterse maandaanbieding van( 75 min ) kunt u in de maand oktober boeken voor € 45, –