Maandaanbieding september

 

Afgelopen weekend zijn we in Duitsland geweest en hebben we een heerlijk rustig weekend gehad.  Samen met mijn webdesigner Henny de Nijs wisselde we foto’s uit, ze was ook een weekendje aan het genieten met haar man. Ik geniet dan van de rust, de wandelingen en het water. Laurens mijn man en ik zoeken altijd een meertje op. Lekker zwemmen in open water, ik hou ervan. Vervolgens even afspoelen, afdrogen en een heerlijk boek waar je zo lekker in kan wegdromen. Ik ben dol op een lekker theetje erbij, mijn man vindt een biertje wel lekker. In Duitsland schenken ze o.a. Erdinger alcohol vrij, dat heeft op dit moment zijn voorkeur. Ja dat is voor ons echte ontspanning. Natuurlijk kan het niet altijd feest zijn, en ik ga er even vanuit voor u ook niet, vandaar deze maandaanbieding.

 

Een ontspannende massage van 5 kwartier met de etherische olie Relaxing, een samenstelling van Bergamot, Himalaya ceder, Lavendel, Oranjebloesem, Rozemarijn en Zoete Sinaasappel, hij ruikt heerlijk zacht.

Ik druppel hem in de verdamper zodat u hem kunt ruiken en masseer u ermee. Daarnaast masseer ik u voeten met een zachte honing balsem en krijgt u een hele fijne hoofd,- en gezichtsmassage.

Eigenschappen van de etherische olie zijn o.a.

  • Bergamot werkt kalmerend, krampstillend, en heeft een antiseptische werking, kan gebruikt worden bij o.a. angst, vermoeidheid, maagklachten, slapeloosheid, een opgezet gevoel, gebrek aan eetlust, storing van het zenuwstelsel. Het werkt ontspannend en opwekkend en is geschikt voor deprimerende mensen.
  • Himalaya ceder wordt gebruikt bij hoesten, blaasontstekingen, verkoudheid, vette huid, eczeem, dof haar, haaruitval, angst, stress, nervositeit, vermoeidheid, slapeloosheid,
  • Lavendel lees daar meer over op de website.
  • Oranjebloesem werkt bij shock, angst en emotionele uitputting. Het wordt gebruikt bij rimpels, nervositeit, hoofdpijn, maagklachten, hartkloppingen, emoties, onrustig slapen en emotionele problemen.
  • Rozemarijn helpt o/a bij haaruitval, vermoeide spieren, hartkloppingen, geestelijke vermoeidheid, lage bloeddruk, suikerziekte, pijnlijke menstruatie, vermoeidheid, stress, koude handen en voeten.
  • Sinaasappel heeft een kalmerende werking,help bij koude rillingen, kramp, verkoudheid, hoofdpijn, spanning en angst, maagklachten, nervositeit, reisziekte, hartkloppingen, onrustig slapen. Het verdrijft sombere gevoelens.

 

  • Een voetmassage met een zachte verzorgende honingcrème voor ruwe en schrale voeten een moisturizer complex die zorgt voor een tot 24 uur aanhoudend vocht inbrengende werking. Bevat honing van Nederlandse honingbijen en zoethoutwortelextract voor een kalmerende werking.

 

  • De hoofdhuid en gezichtsmassage deze voelt u het best als u stil bent en de ogen sluit. Geniet van de geur van de etherische olie, de zachter massage door u haren en iets steviger in de hals. Voel u wegglijden in het massage bed tijden de gezichtsmassage, denk even aan niets anders dan de aanraking en de geur en voel dat u steeds ontspannender wordt.

Deze ”Relax” massage van (75 min) kunt u in de maand september boeken voor €45,-

 


.