Zelf aan de slag.

 

Goedemorgen,
Een cadeautje voor U.😉
Omdat ik u niet kan helpen heb ik gisteren een tip weggegeven zie Instagram en de vorige post op facebook.
Vandaag wil ik u een volgende tip meegeven.
Sommige van u hebben al kennis gemaakt met mijn bamboeStokken. Ik kan er mee masseren, maar ook mezelf behandelen. Het gaat als volgt.
Zoek en een soortgelijk attribuut en klop daarmee zachtjes op uw schouders, uw hals richting uw schouderblad ( afhankelijk hoe ver u kunt komen ), u kunt zelf voelen of het iets steviger kan. Pas op niet direct te hard tikken.
Nu gaat u met de stok naar uw billen, trek uw hand iets omhoog zodat u de onderrug kunt masseren met de stok ( dit kan allemaal met uw kleding aan ). Ook nu kun u op een gegeven moment de andere kant van uw lichaam masseren. Voelt het al beter, dan gaan we verder?
Hou nu de stok in uw rechter hand en open uw linker handpalm. U gaat nu met de kopse kant van de stok wrijven in uw hand ( denk aan vuur maken). Uw hand wordt warm en u wrijft langzaam naar alle vingers toe. U kunt ook met de kopse kant even uw vingertoppen aanraken ( draai met de stok op uw vingers).
Zo gaat u het hele lichaam ZELF masseren. Vergeet de onderkant van uw voeten niet en als u dan toch bezig bent, smeer ze meteen even in. Zeker in de winter kan u lijf wel een beetje aandacht gebruiken.
Nu nog uw bovenbenen, de achterkant en uw kuiten.
Vervolgens pakt u een handdoek loop naar een goede lege muur, doe de handdoek tegen de muur in een prop, zet de stok er tegen aan en druk met de andere kant tegen uw billen, natuurlijk wel de stok vasthouden. Prik nu even op verschillende plekken in uw bil.
Dat was het voor vandaag, succes ermee en laat me even weten wat u er van vond.
Mooie dag ik ga nog even wandelen.
Liefs Brenda